Η 37χρονη Elle Zober αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι που κάποτε μοιραζόταν με τον επί 10ετίας σύζυγό της, όταν εκείνος την παράτησε για μια 22χρονη δασκάλα της γιόγκα.

Και ο καλύτερος τρόπος για να βρει υποψήφιο αγοραστή, ήταν να φτιάξει μια… «δελεαστική» πινακίδα, που θα τραβούσε τα βλέμματα των περαστικών!

«Ο σύζυγος μας άφησε για μια 22χρονη… Το σπίτι πωλείται από την λίγο πικραμένη και πλέον ελεύθερη ιδιοκτήτριά του. Οι μοιχοί ούτε να διανοηθούν να κάνουν αίτηση» έγραφε η πινακίδα που τοποθέτησε στην αυλή του σπιτιού της.

Ο 10ετής γάμος του ζευγαριού έληξε τον περασμένο Απρίλη, όταν η Elle υποψιασμένη ότι κάτι δεν πάει καλά, ανακάλυψε γραπτά μηνύματα στο κινητό του συζύγου της από την 22χρονη φοιτήτρια, η οποία τον ρωτούσε «πότε θα περάσει από το σπίτι».

«Ήταν ιδέα της μαμάς μου και όταν το συζήτησα με τον πρώην σύζυγό μου του άρεσε και εκείνου η ιδέα. Θεώρησε ότι ήταν πολύ έξυπνη ιδέα για να τραβήξουμε την προσοχή. Όμως οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν διαφορετικές. Άλλοι μου έλεγαν ότι έπρεπε να τον “θάψω στην αυλή” και άλλοι ότι δεν πρέπει να βγάζω τα “’άπλυτά μου στη φόρα”» είπε η ίδια.

«Αλλά κανείς από τους δυο μας δεν το είδε έτσι. Πιστέψαμε ότι ήταν ένας αστείος τρόπος, που θα μας βοηθούσε να πουλήσουμε το σπίτι μας. Δεν έχει να κάνει με αισθήματα εκδίκησης. Ό,τι έγινε, έγινε. Θέλουμε απλά να πουλήσουμε το σπίτι μας» πρόσθεσε.