Ο ερχομός ενός μωρού στον κόσμο και συγκεκριμένα η ώρα της γέννας είναι κάτι που από μόνο του προκαλεί αγωνία στους μέλλοντες γονείς. Για ένα ζευγάρι από την Κίνα τα πράγματα έγιναν λίγο πιο δύσκολα καθώς η γυναίκα έγινε μητέρα στο… πεζοδρόμιο!

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Γκουαντζού στη νοτιοανατολική Κίνα. Το ζευγάρι κατευθυνόταν στο νοσοκομείο όταν η γυναίκα ξαφνικά κατέρρευσε και στο πεζοδρόμιο δεν μπορούσε να σταματήσει να σπρώχνει το μωρό της να βγει.
Όταν το μωρό άρχισε να… κάνει την εμφάνισή του, συνειδητοποίησαν πως δεν είχαν άλλη επιλογή από τα φέρουν το παιδί τους στον κόσμο επί τόπου.

Ο άνδρας έτρεξε να ψάξει βοήθεια σε μία… οδοντιατρική κλινική εκεί κοντά αλλά οι οδοντίατροι που ήταν εκεί του είπαν πως ο τοκετός δεν συμπεριλαμβανόταν στις δυνατότητές τους.

Έτσι, ενώ περίμεναν το ασθενοφόρο, ο μέλλων πατέρας λειτούργησε σαν μαία και έφερε ο ίδιος στον κόσμο το παιδί του με την ενθάρρυνση περαστικών που στέκονταν σοκαρισμένοι στο σημείο.

Μετά τη γέννησή του το αγοράκι μεταφέρθηκε με τη μητέρα του στο νοσοκομείο.

«Η γυναίκα δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο. Ο άνδρας έστρωσε στο πεζοδρόμιο το παλτό του και έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει», είπε ένας από τους περαστικούς.