Υποστήριζε πως αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με τη σπονδυλική της στήλη με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη δυσκολία να κινηθεί και να λαμβάνει επιδόματα. Οι φωτογραφίες της όμως από… καταδύσεις (!) σε εξωτικούς προορισμούς διέψευσαν την 53χρονη και την έστειλαν στη δικαιοσύνη.

Η Rose Jones από τη Βρετανία πρόλαβε να εισπράξει τουλάχιστον 190.000 ευρώ πείθοντας τις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας της πως είχε μεγάλο πρόβλημα υγείας που την ανάγκαζε να μένει καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Εκτός από το πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη που την ακινητοποιούσε, η 53χρονη υπέφερε, όπως έλεγε, και επειδή είχε πάθει εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καθίσει σε καρέκλα ή να ανέβει σκάλες.

Ο σύζυγός της ζήτησε τη βοήθεια του βρετανικού κράτους για να τα βγάλουν πέρα…

Ωστόσο το ζευγάρι, όπως αποκαλύφθηκε, ζούσε μάλλον στην πολυτέλεια και ταξίδευε σε εξωτικά μέρη- μεταξύ άλλων Μαλδίβες και Ινδονησία- όπου απολάμβανε τη θάλασσα κάνοντας καταδύσεις.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, τα ταξίδια του ζεύγους χρηματοδοτούνταν από τα… επιδόματα που έπαιρναν, η μία για τα προβλήματα υγείας και ο άλλος ως για τη φροντίδα ανήμπορου ατόμου και μάλιστα για διάστημα 16 ετών!

Δείτε τις φωτογραφίες