Μία γυναίκα που είχε ήδη κάνει τέσσερις γάμους στην ηλικία των 24 φαίνεται πως ετοιμάζεται να ντυθεί και πάλι νύφη αφού χώρισε με τον τέταρτο σύζυγό της και συνδέθηκε με έναν άλλο άνδρα.

Η Άλισον Σμιθ από τη Σκωτία αρνείται να δεχθεί πως απλά δεν της πάει ο γάμος παρότι έχει υπάρξει κάπως άτυχη στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο πρώτος της σύζυγος George Greenholme το’ σκασε με τη… μητέρα της (!) μόλις δέκα μέρες μετά το γάμο.

Ο δεύτερος άνδρας της Daniel Innes ήταν κάτι σαν σύζυγος-αντικαταστάτης. Η Σμίθ επρόκειτο να παντρευτεί τον Peter Knight- φίλο του Greenholme, όπως και ο Innes- και ήταν μάλιστα έγκυος, Ενώ ήταν αρραβωνιασμένοι όμως την εγκατέλειψε αμέσως πριν το γάμο κι έτσι η Σμιθ παντρεύτηκε τελικά τον Innes!

Ο τρίτος σύζυγός της William McKellican ήταν δίγαμος!

Ο τελευταίος της γάμος κράτησε τέσσερα χρόνια αλλά ο τέταρτος σύζυγός της Alex Shepherd την εγκατέλειψε όταν την έπιασε να τον απατά με τον νυν σύντροφό της, τον Matthew Hume.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2008 κι έχει ένα τρίχρονο παιδί είναι στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου. Η 29χρονη Σμιθ εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη και ζει πλέον με το νέο εραστή της. Το ζευγάρι ζούσε με τη μητέρα της Σμιθ, Πατ και τον σύζυγό της George Greenholme- που ήταν ο πρώτος σύζυγος της Σμιθ.

Η Σμιθ τους συγχώρεσε όμως και μάλιστα ήταν παράνυμφος στο γάμο τους.

Έτσι με τη σειρά του ο Greenholme τη συνόδεψε εν είδη πατέρα όταν παντρεύτηκε τον Shepherd- τον τέταρτο σύζυγο.

Ο 50χρονος William McKellican- ο τρίτος σύζυγος- νυμφεύτηκε την 22χρονη τότε Σμιθ το 2006 αλλά ένα μήνα αργότερα εκείνη ανακάλυψε πως δεν είχε ακόμα χωρίσει τη δεύτερη γυναίκα του.

Τότε η Σμιθ γνώρισε τον Shepherd – τέταρτος σύζυγος και επίσης φίλος του πατριού και πρώην συζύγου της. Ο γάμος τους όμως έληξε όταν η Σμιθ τα έφτιαξε με τον 30χρονο Hume- ο εικαζόμενος πέμπτος σύζυγος.