Είναι ένα συνηθισμένο σπίτι της σκωτσέζικης υπαίθρου. Με τη μόνη διαφορά ότι μέσα σε αυτό μένει μια 60χρονη φιλόζωη και… το άλογό της!

Οι γείτονες της Stephanie Noble από το Back, στο νησί Lewis, δεν την είδαν με καλό μάτι όταν εκείνη μετακόμισε το πόνι της… μέσα στο ίδιο της το σπίτι!

Βέβαια, ο λόγος για τον οποίο απέκτησε το συγκάτοικό της δεν ήταν άλλος, παρά τα παράπονα των συγχωριανών της ότι η φοράδα της δεν είχε αφήσει χωράφι για χωράφι που να μην έχει βοσκήσει.

Έτσι κι εκείνη αποφάσισε να στρώσει ένα κρεβάτι σανό μέσα στο σαλόνι της και να κάνει τις καρέκλες της ταΐστρες, προκειμένου το ζώο να νιώθει άνετα και δηλώνει ότι δεν διατίθεται να αλλάξει την απόφασή της.

«Το σπίτι είναι δική μου ιδιοκτησία και αν θέλω να έχω και έναν ελέφαντα μέσα σε αυτό, μπορώ. Δεν είναι φυσιολογικό να κρατά κανείς πουλιά σε κλουβιά γιατί σκοπός της ύπαρξής τους είναι να πετούν ελεύθερα, αλλά κανείς δε λέει κάτι γι’ αυτό. Η Grey Lady Too είναι πολύ ευχαριστημένη. Βγαίνει στον κήπο στο γρασίδι –έχει φάει βέβαια μερικά λουλούδια γειτόνων- και μετά ξαναμπαίνει στο σπίτι μόνη της» λέει η 60χρονη.