Μέχρι στιγμής το πιο πιθανό που θα μπορούσε να κερδίσει κανείς μέσω ενός ραδιοφωνικού σταθμού θα ήταν εισιτήρια για καμιά συναυλία, θέατρο άντε και κανένα ταξίδι. Αυτά όμως μάλλον φαίνονταν ξεπερασμένα σε ραδιοφωνικό σταθμό του Καναδά που σκέφτηκε να κάνει δώρο στους ακροατές ένα μωρό.

Ο μουσικός σταθμός «Hot 89.9», με έδρα στην Οτάβα προσφέρει στους ακροατές μια θεραπεία γονιμότητας αξίας 21.000 λιρών στα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί και δεν μπορούν.

Οι αφίσες του διαγωνισμού δείχνουν ένα μωρό να κρατάει μια ταμπέλα με τη φράση «κέρδισε με» και σε μια άλλη το μωρό κοιτάζει ψηλά και αναρωτιέται: «Μήπως είσαι εσύ η μαμά μου»;

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 400 άνθρωποι, ομοφυλόφιλα ζευγάρια, γυναίκες που δεν έχουν σύντροφο, ακόμη και ασθενείς με καρκίνο.

Κάθε ζευγάρι, καλείται να πείσει τους ακροατές και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, που περιλαμβάνουν και ειδικούς στο θέμα της γονιμότητας, γιατί πρέπει να πάρει αυτό το βραβείο.

Στη συνέχεια, 100 περίπου λέξεις από αυτά που έχει πει το κάθε ζευγάρι δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του σταθμού και οι ακροατές καλούνται να ψηφίσουν ποιόν επιθυμούν για νικητή.

Αρκετοί βρίσκουν την ιδέα εκπληκτική, υπάρχουν όμως και κάποιοι που αντιδρούν λέγοντας ότι τα μωρά μετατρέπονται με αυτό τον τρόπο σε αντικείμενα και τονίζουν την απογοήτευση που θα νιώσουν όλοι αυτοί που δεν θα κερδίσουν στο διαγωνισμό.