Μία γυναίκα από τη Λουιζιάνα κοιτούσε τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού της όταν εντόπισε ένα μικρό αγόρι να σταματάει με το ποδήλατό του έξω από το σπίτι και να… τρυπώνει μέσα στο γκαράζ της. Ο λόγος; Ήθελε να παίξει με το σκύλο της, την Duchess.

Συγκινημένη από την αγάπη που έτρεφε το παιδί για το σκύλο της ανέβασε το βίντεο στο Facebook με σκοπό να μάθει ποιο είναι αυτό το αγόρι, σύμφωνα με την Daily Mail.

oaeuy2

«Γείτονες! Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αυτό το μικρό αγόρι; Κάθε μέρα έρχεται στο γκαράζ μου με το ποδήλατό του για να παίξει με το σκύλο μου και φεύγει. Θα ήθελα να του πω ότι είναι ευπρόσδεκτος να μείνει και να παίξει μαζί του όσο θέλει» έγραψε στο Facebook η Hollie Breaux Mallet.

Το post της είδαν πάνω από 1.3 εκατομμύρια άτομα και μέσα σε λίγες ώρες η μητέρα του αγοριού και επιβεβαίωσε ότι το παιδί στο βίντεο είναι ο γιος της. Μάλιστα ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια του σκύλου ότι ο μικρός κάθε φορά που περνάνε από το σπίτι της ψάχνει να δει το σκύλο για τον οποίο μιλάει συνέχεια αλλά δεν φανταζόταν ότι πήγαινε κρυφά στο γκαράζ.

oaeuy1

Όπως είπε τον μάλωσε στην αρχή για αυτό που έκανε.

Όσο για τον λόγο που ο μικρός έκανε ό,τι έκανε; Είχε ένα σκύλο, με το όνομα Bella, ο οποίος πέθανε πέρυσι και προς το παρόν δεν έχουν πάρει άλλο σκυλάκι κάτι που όπως φαίνεται επιθυμεί διακαώς.