Σίγουρα σε αυτό το σπίτι αποκλείεται να μένατε σε περίπτωση που πάσχατε από κλειστοφοβία. Πρόκειται για ένα πλήρες σπίτι με μπάνιο, καθιστικό, υπνοδωμάτιο και κουζίνα. Μια μικρή όμως λεπτομέρεια είναι ότι έχει πλάτος μόλις 152 εκατοστά, κάτι που απέκλειε την κατασκευή παραδοσιακών σκαλών στο εσωτερικό του, καθώς και τη διαμονή οποιουδήποτε που πάσχει από κλειστοφοβία.

Οι κατασκευαστές του το χαρακτηρίζουν ως το πιο στενό σπίτι στον κόσμο. Βέβαια εκτείνεται σε 4 επίπεδα, με κάθε δωμάτιο να αποτελεί και διαφορετικό επίπεδο. Το κενό που βρήκαν οι αρχιτέκτονες βρίσκεται ανάμεσα σε μία παλιά πολυκατοικία και ένα κτίριο γραφείων, στην πόλη Warsaw της Πολωνίας.

Ο πρώτος κάτοικος θα είναι ο ισραηλινός συγγραφέας Etgar Keret, αφού προηγουμένως απέρριψε την πρόταση και ευκαιρία ο Άγγλος ιστορικός Norman Davies.

Ωστόσο το επίσημα πιο στενό σπίτι βρίσκεται στην Σκωτία και συγκεκριμένα στην βόρεια ακτή του Ayshire, όμως από τη μία πλευρά έχει πλάτος 119 εκατοστά και στο πίσω μέρος διευρύνεται στα 6 μέτρα πλάτος, επομένως αυτό των Πολωνών αρχιτεκτόνων είναι όντως πολύ στενότερο. Αυτό πωλήθηκε το 2000 προς 30000 ευρώ.