Το Nauru είναι η χώρα με το μεγαλύτερο μέσο όρο παχύσαρκων ανθρώπων. Βρίσκεται στο νότιο Ειρηνικό, ενώ ο πληθυσμός της δεν ξεπερνά τις 10.000 κατοίκους. Ο κυριότερος λόγος στον οποίο αποδίδεται το… έξτρα βάρος των κατοίκων του είναι η εισαγωγή τυποποιημένων προϊόντων από τη Δύση, ενώ το πιο δημοφιλές πιάτο στο Nauru είναι το τηγανητό κοτόπουλο με κόκα κόλα!

Ο 30χρονος Matt Alaeddine είναι ο πιο χοντρός ακροβάτης στον κόσμο. Μπορεί να φέρνει να πόδια του στο πρόσωπο και να «πιέζει» με αυτά τα μάγουλά του, ενώ μπορεί ακόμη να βγάζει τους ώμους του από τη θέση τους. Τα παραπανίσια κιλά του και η ευλυγισία του τού χάρισαν μια θέση στο… «περίεργο» τσίρκο του Jim Rose, που περιλαμβάνει ιδιαίτερα, μαζοχιστικά νούμερα!

Η Terri Smith, 49 ετών, ζυγίζει 317 κιλά και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ της πιο παχύσαρκης γυναίκας στον κόσμο. Έχει καθηλωθεί σε ένα κρεβάτι, δε μπορεί να κινηθεί ή να σταθεί στα πόδια της και υποφέρει από πολλά προβλήματα υγείας, ενώ οι γιατροί δε μπορούν να την εξετάσουν καθώς δε χωρά να περάσει από τις πόρτες του νοσοκομείου!