Με δυο ανήλικες μαθήτριές του είχε σχέση ένας 29χρονος καθηγητής στην Αγγλία και μάλιστα για δυο ολόκληρα χρόνια! Ο Christopher Drake φαίνεται ότι είχε αδυναμία στα μικρά κορίτσια, γι΄αυτό και είχε σεξουαλική σχέση με δυο κορίτσια από το σχολείο του Μάντσεστερ, όπου δίδασκε, όταν εκείνες ήταν ακόμη 14 ετών. Φυσικά, καμία από τις κοπέλες δεν γνώριζε ότι ο καλός της είχε σχέση και με άλλη. Αυτός και τα κορίτσια συνευρίσκονταν ερωτικά στο γραφείο του, στο σπίτι των γονιών του και όπου αλλού έβρισκαν!

Ο καθηγητής έπαιζε σε διπλό ταμπλό, αλλά ο Άγιος Βαλεντίνος και η βροχή στάθηκε εμπόδιο στην ευτυχία του. Ο ερωτύλος καθηγητής θα έβγαινε σε ρομαντικό δείπνο με ένα από τα κορίτσια, καθώς η δεύτερη είχε κανονίσει να πάει για κάμπινγκ. Τελικά, η ξαφνική βροχή ανέτρεψε τα σχέδιά της, αλλά θέλοντας να κάνει έκπληξη στον καλό της, πήγε σπίτι του και τον έπιασε στα πράσα με την άλλη.

Φυσικά, επικράτησε ένας πανικός, ενώ ο καθηγητής έκανε απόπειρα να κόψει τις φλέβες του, ώστε να αποτρέψει την μια εκ των κοριτσιών από το να καλέσει την αστυνομία. Τελικά, η αστυνομία ήρθε, αφού οι γείτονες άκουσαν τις φωνές στο σπίτι.

«Ήμουν νέα και αδαής» παραδέχθηκε μια από τις κοπέλες στο δικαστήριο, όπου δικάζοντας ο άντρας που είχε τάξει μέχρι και γάμο στα κορίτσια! Όσο για τον άντρα, παραδέχθηκε την… αδυναμία του στις μαθήτριες!