Ψάχνετε έναν ξεχωριστό τρόπο για να πείτε στο σύντροφό σας ότι η σχέση σας δεν έχει μέλλον χωρίς, όμως, να δημιουργήσετε ένταση, θυμό, γκρίνια ή κάθε άλλη αντίδραση που θα μπορούσε να επιβαρύνει περισσότερο την κατάσταση; Υπάρχει λύση και μάλιστα προσιτή για τις τσέπες των καταναλωτών, ωστόσο, βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά, στην Κροατία.

Ποια είναι αυτή η λύση; Ζαχαροπλαστείο στην Κροατία εξειδικεύεται σε θέματα χωρισμού, δημιουργώντας γλυκίσματα αποκλειστικά για τέτοιες καταστάσεις, στα οποία χαρακτηριστική θέση έχουν τα αιτήματα των δύο πλευρών.

«Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να γλυκαθούν τέτοιες στιγμές και δημιουργούμε κέικ για αυτές τις περιπτώσεις» δήλωσε η Τατιάνα Ρέμπετς, ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου «La Dolce Vita» στο Ζάγκρεμπ.

Και μπορεί σήμερα, να γιορτάζεται η ημέρα των ερωτευμένων, όμως η κα. Ρέμπετς δεν είδε αναδουλειά, αφού και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, υπάρχουν ζευγάρια που δίνουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Η κα. Ρέμπετς δήλωσε, σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «Croatian Times» ότι την ιδέα του χωρισμού με κέικ, προτιμούν συνήθως άτομα που ανήκουν σε νεαρή ηλικιακή ομάδα.