Τις περισσότερες φορές  η μάσκαρα, που εφαρμόζουμε στις βλεφαρίδες μας, δεν είναι ικανή να εξασφαλίσει αυτό που χρειάζεται το βλέμμα μας για να γίνει πιο φωτεινό, έτσι χρειαζόμαστε ένα boost στις βλεφαρίδες μας, και αυτό το αποκτούμε με πολύ εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο, με το Lash lift.         

Το Lash lift είναι πραγματικά το παγκόσμιο trend στην ομορφιά της γυναίκας κάθε ηλικίας και κάθε προσώπου, καθώς χαρίζει ένα σαγηνευτικό βλέμμα, που όλες μας έχουμε ανάγκη. Στην πραγματικότητα το Lash lift δεν είναι τίποτε άλλο από την πρωτοποριακή μέθοδο, η οποία ανασηκώνει τρίχα-τρίχα, κάθε τριχούλα -ακόμα και την πιο μικρή-  στη γραμμή των βλεφαρίδων μας. Την κάνει πιο «καμπυλωτή», καθώς την ανασηκώνει από τη ρίζα μέχρι την άκρη της, προκαλώντας μια εμφανή επιμήκυνση.

To Lash lift είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία, καθώς αφού επιλέξουμε πόσο μεγάλες θα γίνουν οι βλεφαρίδες μας, επιλέγουμε και την αντίστοιχη ράβδο σιλικόνης και μετά από τον καθαρισμό της περιοχής των ματιών, θα τις ανασηκώσουμε και θα τις κολλήσουμε πάνω σε αυτή τη ράβδο και θα τις διατηρήσουμε κολλημένες για 40-50 λεπτά. Πολλές φορές, οι βλεφαρίδες μας βάφονται κιόλας με σκοπό να φαίνονται ακόμα πιο πυκνές, ακόμα πιο όμορφες.   

Τα αποτελέσματα του Lash lift διαρκούν 4 έως 5 εβδομάδες και αυτό εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι βλεφαρίδες μας. Φυσικά για 24 ώρες δε φέρουμε σε επαφή τις βλεφαρίδες με νερό ή με μάσκαρα, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τη διάρκεια της θεραπείας για 1 μήνα. 

Μοναδική απαίτηση αυτής της θεραπείας είναι η εφαρμογή από εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο expert καθώς και η χρήση εγκεκριμένων, οφθαλμολογικά ελεγμένων και ποιοτικών υλικών. Γι’ αυτό και εμείς προτείνουμε τη νούμερο 1 Certified Eyelash Extensionist Master Brow Expert, την Έλλη Τσανταρλιώτη, που σίγουρα τη γνωρίζεις εδώ και πολλά χρόνια, από τα Elisabeth Lashes.  

Η Έλλη δημιούργησε μαζί με το τέλεια καταρτισμένο επιτελείο της, ένα εξαιρετικά καλαίσθητο χώρο στο Μαρούσι, το Lash and Brow Marousi, όμοιο με τα διάσημα lash salons του εξωτερικού, με σκοπό να κάνει όλες τις φίλες του Αμαρουσίου -και όχι μόνο- να λατρέψουν το Lash lift και μια σειρά από άλλες θεραπείες (extension και βαφή βλεφαρίδας, διαμόρφωση σχήματος φρυδιών, συντήρηση σχήματος, βαφή φρυδιών, ημιμόνιμο μακιγιάζ).    

Βέβαια το Lash and Brow Marousi θα το λατρέψεις έτσι κι αλλιώς, γιατί θα βρεις προσιτές τιμές,  εξατομικευμένες λύσεις και κυρίως εξαιρετικά αποτελέσματα από χέρια ειδικών. 

Μην ξεχάσουμε κάτι πολύ βασικό! Στο Lash and Brow Marousi, θα βρεις μια υπηρεσία που δε θα βρεις πουθενά αλλού. Η υπηρεσία είναι η Lash Lift Filler και δίνει ένταση, γύρισμα και volume, ακόμα και στις πιο αχνές-λεπτές βλεφαρίδες.  Στην πραγματικότητα μιλάμε για ενδυνάμωση και boost της βλεφαρίδας κατά 25%  καθώς μέσα σε μια ώρα, η Lash and Brow Marousi Expert  θα σας προσφέρει ένα απίστευτο αποτέλεσμα, όμοιο με αυτό της αγαπημένης σας μάσκαρας.       

Δεν ξεχνάμε να ακολουθήσουμε @lashandbrowmarousi στα social media, γιατί εκεί θα βλέπουμε την τέλεια δουλειά του και κυρίως  θα γίνουμε μέρος μιας μεγάλης παρέας, που της αρέσει η ομορφιά και η ανάδειξη των χαρακτηριστικών του προσώπου. Επίσης το @lashandbrowmarousi διοργανώνει διαγωνισμούς, δίνει δώρα και εκπτωτικούς κωδικούς, οπότε θα πρέπει να είμαστε δίπλα του. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Lash and Brow Marousi

Σπύρου Λούη 6 (πλατεία Κασταλίας)

Μαρούσι, 15124

2130880497

6955378312