Την Κυριακή ήταν η γιορτή των σταρ, αφού τα Όσκαρ κάθε χρόνο είναι η αφορμή για να απολαύσουμε πολλά και λαμπερά χτενίσματα και τάσεις μαλλιών μαζί!

Δείτε τα στυλ χτενίσματος που υιοθέτησαν οι σταρ και κέρδισαν τις εντυπώσεις 85η απονομή και πάρτε ιδέες…

Η Τζένιφερ Λόρενς ενθουσιάζει τα πλήθη με το εντυπωσιακό χτένισμα της ένας χαμηλός κότσος που είναι έτοιμος να πέσει αλλά κρατιέται από το «απαλό» κοτσιδάκι που ξεκινάει σαν στεφάνι στο πλάι του κεφαλιού και καταλήγει να γίνεται σαν λαστιχάκι. Ένα απίστευτο χτένισμα που συνδυάζει 2 τρεντ μαλλιών σε ένα!

Μακρυά και γυαλισμένα έντονα κύματα στα μαλλιά με βαθιά χωρίστρα στο πλάι, ήταν το στιλ που επέλεξε η Τζέσικα Τσαστέιν για τη μεγάλη βραδιά, ενώ το έντονο κόκκινο κραγιόν και μαύρο άι-λάινερ συμπλήρωναν το λουκ της femme fatale.

Αν έχεις το πρόσωπο της Σαρλίζ Θερόν είναι δυνατόν να μην κλέψεις τα φλας με αυτό το κοντό και απλό κούρεμα; Η 37χρονη ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με το καταπληκτικό Dior φόρεμα της αλλά και με το απίστευτο στιλ στα μαλλιά της. Η σταρ αναγκάστηκε να ξυρίσει τα ξανθά της μαλλιά για τις ανάγκες της ταινίας της «Mad Max: Fury Road» και τώρα που μάκρυνε το μαλλί της – 3 μήνες μετά- είναι το απόλυτο κοντό κούρεμα!

Μεγάλα ρετρό κύματα για την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς που εντυπωσίασε με όπλο της το πιο σέξι και διαχρονικό κλασικό χτένισμα: τα μεγάλα και «ανοιχτά» κύματα.

H Αν Χάθαγουει εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί με το μαλλί της που έχει πλέον μακρύνει και λανσάρει με μεγάλη επιτυχία τη ψεύτικη φράντζα μπροστά που είναι απόλυτη μόδα.

Η ηθοποιός που έκοψε πολύ κοντό το μαλλί της για τις ανάγκες της ταινίας «Οι άθλιοι» και στην αρχή δεν της άρεσε, τώρα πια φαίνεται να το λατρεύει με τις μακριές μύτες στο μπροστινό μέρος του προσώπου της να δημιουργούν την ψευδαίσθηση της φράντζας!

Η Τζένιφερ Άνιστον προτίμησε να μην δοκιμάσει περίτεχνα χτενίσματα για τη μεγάλη βραδιά και κράτησε το φρεσκοβαμμένο μαλλί της σε ίσιο στιλ που πέφτει χαλαρά στους ώμους, ένα χτένισμα κλασικό και διαχρονικό που πάντα κάνει το τρικ του!

H Αμάντα Σέιφριντ έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα μοναδικό χτένισμα στο κόκκινο χαλί. Όγκος ψηλά στο κεφάλι και ένας απλός κότσος που έδειχνε πολύ πρόχειρος και καθόλου αυστηρός ήταν σε γενικές γραμμές το χτένισμα της σταρ που σε συνδυασμό με το φόρεμα με ψηλό λαιμό, έκανε θραύση.

Πηγή: womenonly.gr