Μια από τις πιο must τάσεις της σεζόν που προέρχεται από το φυσικό στιλ που κυριαρχεί, είναι τα μισά σου μαλλιά να είναι πιασμένα επάνω σαν να έκανες ένα «πρόχειρο» χτένισμα.

Διαβάστε πώς θα πετύχετε το συγκεκριμένο λουκ…

Γενικά: Πιάνοντας τα μισά μαλλιά επάνω όχι μόνο καταφέρνεις να ανανεώσεις στη στιγμή το λουκ σου αλλά επιπλέον καταφέρνεις να δείχνεις και πιο αδύνατη αφού το συγκεκριμένο στιλ σου χαρίζει μια δροσερή όψη.

Μακριά και ίσια-πρόκα: Αν τα μαλλιά σου είναι ίσια πρόκα και θέλεις να ανανέωσες το λουκ σου τότε δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις από τα πλάγια και να πιάσεις δύο τούφες (μια από το ένα άκρο και άλλη μια από το άλλο), να τις φέρεις και τις δύο πίσω και να τις στερεώσεις με ένα κοκαλάκι στο επάνω μέρος του κεφαλιού.

Έτσι θα πετύχεις ένα λουκ που είναι ιδανικό για το πρωί στο γραφείο.

Με αφέλειες: Θέλεις να πιάσεις τα μισά σου μαλλιά, αλλά θέλεις και να ξεχωρίζουν οι αφέλειες σου; Τότε δεν έχεις παρά να τα πιάσεις ψηλά και να αφήσεις τις αφέλειες σου ελεύθερες να στολίζουν το μέτωπό σου.

Οι αφέλειες χαρίζουν παιχνιδιάρικη διάθεση στο λουκ και σε ανανεώνουν στη στιγμή.

Και σγουρά και μισά: Αν έχεις σγουρά μαλλιά φυσικά ή αν έχεις φτιάξεις ανάλαφρες μπούκλες και θέλεις να δώσεις άλλον αέρα στο λουκ σου τότε, το συγκεκριμένο χτένισμα είναι με το μέρος σου.

Σε στεγνά μαλλιά δημιούργησε μια χωρίστρα στη μέση αφήνοντας ταυτόχρονα τις μπροστινές τούφες να πέφτουν ανάλαφρα σγουρές στο μέτωπο σου και φέρε τα υπόλοιπα από τη μια μεριά για το απόλυτο λουκ.

Όγκος ψηλά και μαλλιά μισά: Ο όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού και τα μπροστινά τσουλούφια πιασμένα προς τα πίσω είναι ένα λουκ που αποδεικνύει ότι δε φοβάσαι να δείξεις το πρόσωπό σου και ότι θέλεις να κάνεις τη διαφορά.

Αυτό που έχεις να κάνεις για να πετύχεις το λουκ είναι να «απομονώσεις» το επάνω μέρος των μαλλιών σου, να το κρατήσεις ψηλά επάνω και αφού το χτενίσεις καλά να το «περάσεις» στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου. Στερέωσε με ένα τσιμπιδάκι για να σφραγίσεις το αποτέλεσμα.

Τα μπροστά να είναι στριφογυριστά: Τα στριφογυριστά μαλλιά είναι must φέτος και εσύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την τάση και να στριφογυρίσεις τα μπροστινά σου «τσουλούφια» και έπειτα να τα στερεώσεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου.

Τα υπόλοιπα μαλλιά σου ή τουλάχιστον τα μισά πρέπει να είναι πιασμένα προς τα πίσω.

Πηγή: womenonly.gr