Έμεινε μόνος του και είχε χρόνο να σκεφτεί… Και τον εκμεταλλεύθηκε για να «πρωτοτυπήσει». Ο Κέβιν Κότερ μετέτρεψε σε δημιουργικότητα το στρες του χωρισμού.

Η γυναίκα του τον εγκατέλειψε μετά από 12 χρόνια γάμου, αλλά εκείνος δεν το έβαλε κάτω. Έκλαψε, στεναχωρήθηκε και στη συνέχεια έβαλε τη φαντασία του να δουλέψει. Βρήκε τρόπους να την εκδικηθεί και όχι μόνο έναν. Η ιδέα του ήρθε όταν η πρώην σύζυγος μάζεψε όλα τα υπάρχοντα της, αφήνοντας όμως πίσω το λευκό μεταξωτό νυφικό της. εκείνος της ζήτησε να το πάρει μαζί της, μη θέλοντας να οτ βλέπει και η απάντηση της ήταν «κάνε ότι στο δ@…ο θες μ’ αυτό». Κι εκείνος το έκανε…

Το «αξιοποίησε» με τον καλύτερο -κατ’ αυτόν- τρόπο. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν ασχολούταν σχεδόν με τίποτα άλλο παρά με τις ιδέες του. Το έκανε λοιπόν κάπα ενός σούπερ ήρωα, πανί για ιστιοφόρο, αλλά και για ομπρέλα θαλάσσης, λουρί για τον σκύλο, χαρτί υγείας, μέχρι και μάσκα του Νταρθ Βέιντερ, αλλά και πολλά άλλα.

Μέσα από όλο αυτό κατάφερε να βγάλει και κέρδος μάλιστα, καθώς έγραψε και βιβλίο, για το πώς να χρησιμοποιήσει κάποιος το νυφικό της πρώην συζύγου του. Πήρε την εκδίκηση του, αύξησε και τον τραπεζικό λογαριασμό του συνάμα.


Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο και θα καταλάβετε…