Το γεγονός ότι δεν μπορεί να τους χαρίσει μια παραμυθένια ζωή δεν σταματά έναν πατέρα από το να κάνει ό,τι μπορεί για να χαρίσει στα παιδιά του στιγμές που θα τις θυμόνται και όταν μεγαλώσουν και θα χαμογελούν.Με ποιον τρόπο φτιάχνει παραμύθια με τις μικρές του στη θέση των πρωταγωνιστριών.

Ο Τζον Βιλχελμ έχει τρεις μικρές κόρες και δημιουργεί το φωτογραφικό άλμπουμ των ονείρων τους, με τις μικρές να βλέπουν τα «κλικ» του και να… ταξιδεύουν. Αν και πολλοί γονείς έχουν πάθος με το να φωτογραφίζουν τα παιδιά τους, ο συγκεκριμένος όχι απλώς απαθανατίζει την 6χρονη Λου, την 3χρονη Μίλα και την ενός έτους Ούνα, αλλά αφιερώνει αρκετό χρόνο μετά ώστε να φτιάξει ένα… παραμύθι.

Μέσα από τις φωτογραφίες του ο 44χρονος μπαμπάς δημιουργεί ιστορίες που πολλοί σκιτσογράφοι παραμυθιών και φωτογράφοι θα ζήλευαν. Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη. Βγάζει μια απλή φωτογραφία και μετά την επεξεργάζεται στο photoshop και καταλήγει να την κάνει να μοιάζει μαγική. Μπορεί να μην είναι επαγγελματίας, αλλά η αγάπη του για τις μικρές του και για τη φωτογραφία έφερε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Δείτε τις δημιουργίες του με πρωταγωνίστριες –φυσικά- τις κόρες του:

Κι αν νομίζετε ότι αυτό που κάνει είναι εύκολο και διόλου χρονοβόρο για κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας, δείτε στο βίντεο πόση ώρα και πόσο κόπο θέλει για να φτιάξει μόνο μία φωτογραφία: