Πίτσα από… χρυσάφι

Κοστίζει όσο ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
18:23
19/02/2016
Πίτσα από... χρυσάφι
loading

Με την ίδια τιμή όπως ένα laptop ή μια πτήση προς ένα μακρινό -και εξωτικό- προορισμό οι πλούσιοι και απαιτητικοί πελάτες μπορούν να πληρώσουν για μια πίτσα σε ατομικό μέγεθος που έρχεται μάλιστα μαζί με έναν... μπάτλερ.

Αν και η πίτσα έχει θεωρηθεί ένα από τα φθηνά και απολαυστικά φαγητά σε πολλές χώρες του κόσμου υπάρχουν περιπτώσεις,όπως αυτή, που μπορεί να μετατραπεί σε μια ακριβή πολυτέλεια. Μια εταιρεία αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε την πίτσα και την προσφέρει σε τιμή 500 λιρών!

Η αλυσίδα εστίασης Pizza GoGo στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει στους πελάτες της μια πίτσα με χαβιάρι, αστακό, γαρίδες και λάδι τρούφας και ένα… ψέκασμα από χρυσές νιφάδες 23 καρατίων. Με την ίδια τιμή που κάποιος μπορεί να αγοράσει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή μια πτήση για κάποιον (μακρινό) προορισμό στον κόσμο, οι πλούσιοι πελάτες μπορούν να πληρώσουν γι’ αυτή την ατομική πίτσα με την ιδιαίτερη γεύση.

paypizza1

Αυτή επίσης έρχεται με υπηρεσίες «κόκκινου χαλιού» ακόμη και έναν μπάτλερ για να κόψει σε μικρότερες φέτες την πίτσα στους… απαιτητικούς πελάτες! Η πανάκριβη πίτσα είναι διαθέσιμη ήδη σε 15 υποκαταστήματα που στέλνουν παραγγελίες delivery, αλλά οι πελάτες πρέπει να περιμένουν.

Για να την παραλάβουν και να την απολαύσουν θα πρέπει να κάνουν τρεις μέρες πριν την παραγγελία στο κατάστημα. Η αλυσίδα με τους πελάτες που έχουν ακριβά γαστρονομικά γούστα επιπλέον, έχει μια χρέωση της τάξης των δύο λιρών (που φυσικά δεν είναι αξιόλογο ποσό μπροστά στις 500 λίρες) για όσους θέλουν η πίτσα να έχει γεμιστή κρούστα. Η αφίσα μάλιστα της προώθησης του νέου προϊόντος είναι επίσης σε χρυσαφί χρώμα για να ταιριάζει με το όλο –πανάκριβο – concept! Πιθανόν πρόκειται για την πιο ακριβή ή από τις πιο ακριβές πίτσες του κόσμου!

paypizza3

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει