Ο 19χρονος Phillip Patrick ζητάει βοήθεια για να ξεπεράσει τον εθισμό του στα δημητριακά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο νεαρός από το Worcester είχε όπως λέει μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή μέχρι που έφυγε από το σπίτι και άρχισε να αποκτά κακές διατροφικές συνήθειες.

Ο ίδιος που είναι μάλιστα και μπαμπάς ενός παιδιού τρώει περίπου 13 μπολ δημητριακών την ημέρα ρίχνοντας στο καθένα αρκετές κουταλιές ζάχαρη.

Σύμφωνα με την Mirror, μέσα σε τρία χρόνια υπολογίζεται ότι έχει φάει περίπου 14.235 μπολ δημητριακών καταναλώνοντας 6 πακέτα δημητριακών και 15 μπουκάλια γάλα σε μια εβδομάδα και πέντε κιλά ζάχαρη κάθε περίπου 9 μέρες. Αυτό είναι το αγαπημένο του συνοδευτικό παρακολουθώντας προγράμματα στην τηλεόραση.

dhmhtriaka2

Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια το βάρος του αυξήθηκε κατά 25 κιλά φτάνοντας να ζυγίζει τώρα 95. Έχει αρχίσει και κουράζεται να ανέβει και τα σκαλιά, ενώ δεν απολαμβάνει τα υπόλοιπα γεύματα με την οικογένειά του. Ο ίδιος τώρα ζητάει βοήθεια για να ξεπεράσει τον εθισμό του, ο οποίος μπορεί να τον οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο ίδιος αναγνωρίζει όπως λέει το πρόβλημά του και θέλει να το ξεπεράσει για να είναι καλύτερος για τον γιο του καθώς παλιότερα ήταν πιο δραστήριος, έτρεχε και έπαιζε ποδόσφαιρο, συνήθειες που τώρα έχει σταματήσει. «Πλέον τώρα δεν έχω καμία ενέργεια. Αγωνίζομαι να περπατήσω μέχρι τις σκάλες επειδή δεν μπορώ να πάρω αναπνοή. Έχει γίνει μια συνήθεια τώρα για μένα. Είναι μέρος της καθημερινής μου ζωής, το κάνω κάθε μέρα εδώ και τρία χρόνια. Θα πρέπει να ξανακερδίσω τη ζωή μου, θα μπορούσα να πεθάνω από αυτό».

dhmhtriaka3

Ο Phillip ξεκινάει την κατανάλωση δημητριακών το πρωί τρώγοντας δύο μπολ με αρκετά κουταλάκια ζάχαρη το καθένα και συνεχίζει την ημέρα του κυρίως όταν παρακολουθεί προγράμματα στην τηλεόραση καταναλώνοντας δημητριακά.

Το τελευταίο μπολ το τρώει λίγο πριν κοιμηθεί. Κατά μέσο όρο την ημέρα καταναλώνει περίπου 6.906 θερμίδες οι οποίες του συσσώρευσαν τα 25 κιλά μέσα σε τρία χρόνια. Η απότομη αύξηση του βάρους του είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του σε ένα μπαρ καθώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε ολόκληρη τη βάρδιά του όπως λέει.

Πριν δύο μήνες πέταξε τη ζάχαρη σε μια προσπάθεια να κόψει τη συνήθειά του, αλλά όπως αποκαλύπτει αυτό κράτησε μόνο δύο μέρες. Τώρα το μόνο που ζητάει όπως λέει είναι βοήθεια. dhmhtriaka4