Ο Radivoke Lajic, 50 ζει σε ένα χωριό στη Βόρεια Βοσνία με την οικογένειά του. Όλα ήταν φυσιολογικά στη ζωή του μέχρι πριν από λίγα χρόνια που άρχισαν να πέφτουν μετεωρίτες στο σπίτι του.

Το φαινόμενο δεν έχει συμβεί μία φορά μέχρι σήμερα, αλλά έξι και συνήθως συμβαίνει όταν βρέχει. Ο πρώτος μετεωρίτης χτύπησε το σπίτι του το Νοέμβριο του 2007, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου επιβεβαίωσαν ότι όλα τα πετρώματα είναι μετεωρίτες.

Ο κ. Lajic έχει ενισχύσει τη στέγη του με χάλυβα γιατί φοβάται ότι κάποιος μετεωρίτης θα του γκρεμίσει το σπίτι. Τα χρήματα για να μπορέσει να κάνει αυτή τη κατασκευή τα βρήκε πουλώντας έναν από τους μετεωρίτες σε ένα πανεπιστήμιο της Ολλανδίας.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι προφανώς στόχος των εξωγήινων» βέβαια συμπλήρωσε ότι αυτή η κατάσταση έχει φέρει ευτυχία στην οικογένειά του. Όπως δήλωσε έχουν γνωρίσει πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για το φαινόμενο.

Οι επισκέπτες στο σπίτι του είναι τόσοι πολλοί που σκέφτεται να ανοίξει ένα μικρό μουσείο στην αυλή του.

Από την άλλη οι επιστήμονες μελετούν τα μαγνητικά πεδία γύρω από το σπίτι για να δώσουν μία λογική εξήγηση στο φαινόμενο.