Γρήγορο mobile Internet μόνο από 9,5 ευρώ το μήνα, για πάντα, σε όλο και περισσότερα μέρη, προσφέρει στους πελάτες της η Cosmote με κάθε νέα σύνδεση σε επιλεγμένα προγράμματα Cosmote Internet On The Go που θα ενεργοποιηθεί έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2010.

Με τα πάγια λόγω προσφοράς, οι πελάτες της Cosmote απολαμβάνουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο internet, για να είναι online παντού.

Για όσους επιθυμούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του κόστους και του χρόνου πρόσβασης στο Internet, διατίθεται για την υπηρεσία «Cosmote Internet On The Go με κάρτα» η νέα επιλογή χρόνου πρόσβασης στο Internet 10 ημερών, με χρέωση 20 ευρώ και μέγιστο όγκο χρήσης 3GB. Επιπλέον, για όσους επιλέγουν το πάσο πρόσβασης 30 ημερών, ο μέγιστος όγκος χρήσης αυξάνεται από 1GB σε 5GB. Κάθε συνδρομητής μπορεί να ανανεώνει το υπόλοιπο του λογαριασμού του με κάρτες ανανέωσης, φυσικές των 10 ευρώ και e-Vouchers αξίας 5, 10 και 30 ευρώ.

Έτσι, μπορεί κανείς να επιλέξει το πακέτο «Cosmote Internet On The Go με κάρτα» που του ταιριάζει και να έχει mobile internet στα… μέτρα του.