Το Newsbeast δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό να κερδίσει το tablet Samsung Galaxy S7+. Μια συναρπαστική εμπειρία tablet για ενισχυμένη παραγωγικότητα και δημιουργικότητα που θα σας επιτρέψει να είστε όσο παραγωγικοί εσείς θέλετε και όσο δημιουργικοί φαντάζεστε!

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Πέμπτη στις 10 Φεβρουαρίου 2022 και η κλήρωση θα γίνει στις 10 Mαρτίου στις 15:00 2022, με τον μεγάλο τυχερό να κερδίζει το tablet Samsung Galaxy S7+ !

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό

Για να συμμετάσχετε, μπείτε στη σελίδα του Newsbeast στο Instagram και ακολουθείστε τα βήματα συμμετοχής.

Ένα δώρο ιδανικό για όλους!

Το Samsung Galaxy S7+ είναι ένα tablet που μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας, γεγονός που προσφέρει απόλυτη ελευθερία στον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε. Η συσκευή διευκολύνει την εργασία με άλλες συσκευές, ταυτόχρονα. Απολαύστε απρόσκοπτη εμπειρία τηλεδιάσκεψης, γρήγορα downloads και streaming χωρίς καθυστερήσεις όπου και αν βρίσκεστε.

Το Samsung Galaxy S7+ δεν είναι όμως μόνο ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για λόγους εργασίας, προσφέρει και αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. Με καθηλωτική οθόνη και ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, θα απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική και θα «στριμάρετε» τις πιο πρόσφατες σειρές και ταινίες. Χαλαρώστε στον καναπέ του σπιτιού σας παίζοντας παιχνίδια ή περάστε ευχάριστα την ώρα σας στο τραίνο, βλέποντας το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς.

Ο διαγωνισμός του Newsbeast λήγει την Παρασκευή 10 Mαρτίου στις 15:00 2022, το δώρο θα είναι το tablet Samsung Galaxy S7+, ενώ θα υπάρχουν και 10 αναπληρωματικοί νικητές.

Αν θέλετε, λοιπόν, να πάρετε μέρος κι εσείς στον διαγωνισμό (δείτε εδώ τους όρους του διαγωνισμού) που θα σας χαρίσει μια συναρπαστική εμπειρία tablet, δεν έχετε παρά να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ!

Απολαύστε κάθε στιγμή, όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε, με το tablet Samsung Galaxy S7+!