H Media Markt κλείνει δυο χρόνια multichannel παρουσίας στην Ελλάδα με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.mediamarkt.gr και το γιορτάζει με τη νέα διαφημιστική της καμπάνια «Δύο χρόνια Τζάμπα από παντού».

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί από το 2013 και εμπλούτισε την αγοραστική εμπειρία που προσέφεραν μέχρι τότε τα 10 φυσικά καταστήματα της εταιρείας.

Σκοπός της νέας καμπάνιας είναι να υπενθυμίσει στους καταναλωτές ότι η εταιρεία προσφέρει πρόσβαση στη μοναδική αγοραστική εμπειρία Media Markt σε όλους, οποιαδήποτε στιγμή της μέρας, για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Οι τρόποι αγοράς εξυπηρετούν κάθε δυνατότητα: 10 καταστήματα με δωρεάν parking όπου μπορούν να βρεθούν όλα τα προϊόντα νέας τεχνολογίας και online κατάστημα www.mediamarkt.gr με τεράστια ποικιλία συσκευών άμεσα διαθέσιμων προς παράδοση η οποία μάλιστα είναι δωρεάν για αγορές που ξεπερνούν τα 85 ευρώ.

Παραγγελίες μπορούν επίσης να γίνουν και τηλεφωνικά καλώντας στο 801 500 20 20. Με μία κίνηση, εύκολα και απλά, το τζάμπα «οργώνει» την Ελλάδα.

Θέλοντας να τιμήσει τους καταναλωτές που την προτιμούν για τις αγορές τους η Media Markt, γιορτάζει τα 2 χρόνια με ένα προϊόν κάθε μέρα σε εξαιρετικά τζάμπα τιμή.

Η διαφημιστική καμπάνια έχει ξεκινήσει από τις 4 Απριλίου με παρουσία τόσο σε online, όσο και σε offline μέσα.