Όλο και περισσότεροι χρήστες τραβούν φωτογραφίες με iPhone αντί να χρησιμοποιούν φωτογραφική μηχανή.  τώρα η κάμερα iSight διαθέτει ένα νέο αισθητήρα με τεχνολογία Focus Pixels και νέες δυνατότητες βίντεο, όπως 1080p HD στα 60 fps, αργή κίνηση στα 240 fps και λειτουργία βίντεο time-lapse.

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα δύο νέα iPhone 6 έχουν αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά στην κάμερα τους προσφέροντας 60 frames per second (FPS) για τη λήψη βίντεο και δύο διαφορετικές ταχύτητες για slow-motion βίντεο.

Όταν το χαρακτηριστικό του slow motion εμφανίστηκε στα iPhone οι λήψεις βίντεο γινόντουσαν στα 120 FPS. Φέτος με τα νέα iPhone 6 έχουμε την επιλογή slow motion τόσο στα 120 FPS όσο και στα 240 FPS.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια λήψη στη νέα ταχύτητα των 240 FPS…

Για να ρυθμίσετε την ταχύτητα θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή της Κάμερας και να κάνετε swipe μέχρι να βρείτε και να επιλέξετε την επιλογή «SLO-MO».

Στη γωνία του viewfinder θα βρείτε τις επιλογές «120 FPS» και «240 FPS». Η ταχύτητα που εμφανίζεται είναι και αυτή με την οποία θα γίνει λήψη το slow motion βίντεο σας.

Για να αλλάξετε επιλογή ταχύτητας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι tap πάνω τους.

Πηγή: appleworldhellas.com