Τα νέα 4G tablets Samsung Galaxy Tab S 8,4’’ και Samsung Galaxy Tab S 10,5’’, τα πρώτα tablets με εντυπωσιακό σχεδιασμό και με Super AMOLED οθόνη για κρυστάλλινη εικόνα, φέρνουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το Samsung Galaxy Tab S 8,4’’ και το Samsung Galaxy Tab S 10,5’’ διαθέτουν την πιο εξελιγμένη τεχνολογία οθόνης Super AMOLED WQXGA με πλούσια, καθαρά και ζωντανά χρώματα. Είναι εφοδιασμένα με οχταπύρηνο επεξεργαστή που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ είναι και πολύ εύκολα στη μεταφορά, καθώς είναι απίστευτα λεπτά, μόλις 6,6χιλ.

Η μπαταρία μεγάλης διάρκειας και η λειτουργία Ultra-Power Saving Mode επιτρέπουν στο χρήστη να απολαύσει αρκετές ώρες ψυχαγωγίας, χωρίς να χρειάζεται να φορτίσει τη συσκευή. Με τα προηγμένα Samsung Galaxy Tab S ο χρήστης μπορεί να εκτελεί περισσότερες από μία ενέργειες ταυτόχρονα, όπως να σερφάρει στο διαδίκτυο, να παρακολουθεί βίντεο, να μοιράζεται αρχεία και να πραγματοποιεί κλήσεις, χωρίς να ανοιγοκλείνει παράθυρα.

Δύο ακόμα κορυφαία tablets έρχονται να προστεθούν στη μεγαλύτερη 4G γκάμα tablets που διαθέτει o ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην ελληνική αγορά. Για να απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορο mobile internet με το δίκτυο της COSMOTE, με την μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη 4G στην Ελλάδα και ταχύτητες που για τον μήνα Ιούνιο έφτασαν μέσο όρο downloading τα 15,7mbps.

Το Samsung Galaxy Tab S 8.4’’ διατίθεται στα 579,90 ευρώ , ενώ το Samsung Galaxy Tab S 10.5’’ θα το βρείτε στα 649,90 ευρώ. Και τα δύο tablets διατίθενται φθηνότερα με σύνδεση σε επιλεγμένα προγράμματα COSMOTE.

Αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές με σύνδεση COSMOTE μπορούν να αποκτήσουν τα νέα tablets Samsung Galaxy Tab S με δώρο θήκη μεταφοράς και δωροεπιταγές ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας έως 200 ευρώ.