Το Red Bull Μ.Ε.Ο επιστρέφει για τρίτη χρονιά και αυτή τη φορά προσκαλεί τους απανταχού gamers των mobile esports να αναμετρηθούν στο Hearthstone και στο PUBG Mobile. Ξεπερνώντας τις 15.000 συμμετοχές παγκοσμίως την προηγούμενη σεζόν, το Red Bull M.E.O. ξαναχτυπά από τις 21 Νοεμβρίου. Δήλωσε τώρα συμμετοχή εδώ!

Τι χρειάζεται για να πάρεις μέρος στο τουρνουά; Να είσαι άνω των 16 ετών και να έχεις κινητό! Όλες οι συμμετοχές είναι δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα, οι προκριματικοί του Hearthstone αναμένονται στις 22, 28 και 29 Νοεμβρίου και ο τελικός στις 5 Δεκεμβρίου. Ο πρώτος προκριματικός θα αναδείξει 4 νικητές ενώ 2 παίκτες θα προκριθούν από τον δεύτερο και αντίστοιχα ακόμα 2 από τον τρίτο προκριματικό, προκειμένου να διαμορφωθεί η τελική 8άδα του τελικού.

Αναφορικά με το PUBG Mobile, οι προκριματικοί και ο τελικός θα διεξαχθούν στις 21 Νοεμβρίου.

Οι νικητές του Ελληνικού Τελικού, ένας στο Hearthstone και ένας στο PUBG Mobile θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον online Παγκόσμιο Τελικό.

Σχετικά με το Hearthstone

Παραπλανητικά απλό και απίστευτα διασκεδαστικό. Καλώς ήρθες στο Hearthstone, το στρατηγικό card game που είναι εύκολο να το μάθεις αλλά πάρα πολύ δύσκολο να το αφήσεις. Μάθε περισσότερα.

Σχετικά με το PUBG Mobile

Το PUBG MOBILE είναι βασισμένο στο PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, το παιχνίδι που κατέκτησε τον κόσμο το 2017. Μέχρι 100 παίκτες πέφτουν με αλεξίπτωτο σε ένα νησί για να δώσουν μάχη μέχρι να μείνει ένας στο τέλος. Οι παίκτες πρέπει να ψάξουν και να βρουν όπλα, οχήματα & προμήθειες και να κερδίσουν όλους τους άλλους παίκτες σε ένα πεδίο μάχης που αναγκάζει τους παίκτες σε μια ζώνη παιχνιδιού παιχνιδιού που συνεχώς συρρικνώνεται. Μάθε περισσότερα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

redbull.com/meo