Προχωρημένο όχημα για γονείς

Μοναδικός συνδυασμός ποδηλάτου και καροτσιού μωρού


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
10:45
02/09/2013
Προχωρημένο όχημα για γονείς
1
loading

Μια πρωτοποριακή κατασκευή έρχεται να δώσει λύση στους ταλαίπωρους γονείς που στις εξόδους είναι αναγκασμένοι να σέρνουν παντού το καρότσι του μωρού.

Πρόκειται για το Vagabon, ένα όχημα που συνδυάζει το καρότσι με το ποδήλατο και μάλιστα μπορεί να μετατραπεί σε καρότσι σε μόλις 1 λεπτό! Η δημιουργία είναι της ισπανικής εταιρείας SmartBikes και παρουσιάστηκε στην έκθεση Eurobike 2013.

Στη λειτουργία ποδηλάτου, το όχημα εξοπλίζεται με δύο τροχούς στο μπροστινό μέρος και ένα στο πίσω. Στους δύο τροχούς εδράζονται δύο άξονες που ουσιαστικά είναι το τιμόνι του οχήματος, αλλά ταυτόχρονα συγκρατούν και το καλάθι του μωρού.

Για τη μετατροπή του Vagabond αποκλειστικά σε καρότσι ο αναβάτης, χαμηλώνει τη σέλα, αφαιρεί το καλάθι του μωρού και «διπλώνει» το πίσω μέρος του ποδηλάτου. Τέλος, απλά προσαρμόζει ξανά το καλάθι στη θέση του και η μετατροπή ολοκληρώνεται σε 1 λεπτό.

Αναφορικά με τα ποδηλατικά του χαρακτηριστικά, διαθέτει τρεις ταχύτητες και μπροστινά δισκόφρενα. Μάλιστα, οι γονείς μπορούν να προμηθευτούν επιπλέον κάλυμμα καλαθιού με κάλυψη για βροχή καθώς και διπλό καλάθι για δύο βρέφη.

Η τιμή του αγγίζει τα 999 ευρώ.


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με τη διαδικασία της μετατροπής…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar mimi

    αν είναι να τα χρησιμοποιείς ξεχωριστά είναι εντάξει. να κάνεις όμως ποδήλατο και να έχεις το μωρό μαζί σου είναι άκρως επικίνδυνο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει