Η υπηρεσία Premium Total Support επεκτείνεται και στα tablets συνεχίζοντας να προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και κάλυψη για τα προϊόντα που διαθέτει η Κωτσόβολος!

Η Κωτσόβολος, η No 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της τεχνολογίας και την αύξηση της προτίμησης των καταναλωτών στα tablets, μέσα από το ολοκληρωμένο brand υπηρεσιών Support 360°, διευρύνει την υπηρεσία Premium Total Support, με την προσθήκη της νέας υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Υποστήριξης για Tablets.

Πλέον, οι καταναλωτές που αποκτούν οποιοδήποτε tablet από τα καταστήματα της Κωτσόβολος, μπορούν να επιλέξουν την αγορά της υπηρεσίας Premium Total Support αποκτώντας μια σειρά αποκλειστικών καλύψεων όπως:

• Πλήρη κάλυψη για οποιοδήποτε λειτουργικό πρόβλημα
• Πλήρη κάλυψη για θραύση και πτώση υγρού
• Άμεση εξυπηρέτηση για λειτουργικά προβλήματα ή ατυχήματα με επισκευή ή αν χρειαστεί αντικατάσταση εντός 5 εργάσιμων ημερών

Η υπηρεσία υποστηρίζεται από όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος και οι καταναλωτές μπορούν να την αποκτήσουν μόνο από 26,90 ευρώ, απολαμβάνοντας τα οφέλη της για 2 χρόνια.

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας από την Κωτσόβολος, ο κ. Μιχάλης Ζιγλής, Supply Chain & Services Director της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Η Κωτσόβολος με το Support 360° έχει πάντα στόχο να κάνει τη ζωή των πελατών της πιο εύκολη. Τα tablet τα τελευταία χρόνια έχουν συγκεντρώσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών και οφείλαμε να προσφέρουμε, για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, αυτή τη νέα υπηρεσία που θα επιτρέψει σε όλους να απολαύσουν την τεχνολογία ο,τι κι αν συμβεί. Είναι μέρος της φιλοσοφίας μας προκειμένου, με αφορμή την τεχνολογία, να κάνουμε σχέσεις ζωής με τους πελάτες μας».

Σχετικά με την εταιρεία Κωτσόβολος
Η Κωτσόβολος είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία Κωτσόβολος ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 98 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζόμενους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της Κωτσόβολος τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook – www.facebook.com/Kotsovolos
Twitter – https://twitter.com/KotsovolosOn
You Tube – http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece
Google Plus – https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts

Σχετικά με τον Όμιλο Dixons
Η Dixons είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην πώληση ηλεκτρικών ειδών. Ο Όμιλος εφαρμόζει μια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και το εμπόριο ηλεκτρικών ειδών, με περισσότερα από 1.300 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 28 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 40.000 εργαζόμενους. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα του Ομίλου Dixons.

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν το site της Κωτσόβολος στη διεύθυνση www.kotsovolos.gr, είτε για να κάνουν τις αγορές τους online, είτε για να κάνουν κράτηση των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν (reservation), ώστε να τα παραλάβουν οι ίδιοι από το κατάστημα που τους εξυπηρετεί καλύτερα. Το site της Κωτσόβολος είναι φιλικό προς τον χρήστη και παρέχει μέγιστη ασφάλεια ως προς τις δικτυακές συναλλαγές.

Οι αλυσίδες και οι ηλεκτρονικές αλυσίδες του Ομίλου Dixons περιλαμβάνουν τα Currys, Dixons.co.uk και PC World στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, την Elkjøp στις Σκανδιναβικές χώρες, τη UniEuro στην Ιταλία, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Electro World στην Κεντρική Ευρώπη, την Ελλάδα και την Τουρκία, την PC City στην Ιταλία και τη Σουηδία και την Pixmania.com σε ολόκληρη την Ευρώπη.