Η EMC Corporation (NYSE: EMC) ανακοίνωσε ότι ο Joe Tucci, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EMC, καθώς και πλήθος άλλων κορυφαίων στελεχών τόσο από την EMC όσο και από το χώρο του ΙΤ γενικότερα, θα βρίσκονται μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου Techonomy 2012, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Νοέμβρη στο ξενοδοχείο Ritz – Carlton Dove Mountain στην Αριζόνα.

Η EMC και μια επίλεκτη ομάδα ηγετικών στελεχών από το χώρο του IT καθώς και καινοτόμοι επιχειρηματίες, θα συζητήσουν για τις νέες τάσεις του 21ου αιώνα στην τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων του Data Science και της Διαδικτυακής Προστασίας.

Στο φετινό συνέδριο, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EMC, Joe Tucci, καθώς και πλήθος άλλων κορυφαίων στελεχών, θα μοιραστούν τις απόψεις τους αναφορικά με τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία όχι μόνο στις επιχειρήσεις αλλά σε ολόκληρο το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση μεταξύ του David Kirkpatrick, ιδρυτή του Techonomy, και του Joe Tucci υπό τον τίτλο «Πληροφορία, Ηγεσία και Διοίκηση», ενώ ο Rick Smolan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Against All Odds Productions, θα παρουσιάσει ιδέες και δεδομένα τα οποία προέκυψαν από το πρωτοποριακό project Human Face of Big Data το οποίο διεξήχθη υπό την αιγίδα της EMC.

Ο Πρόεδρος της RSA Art Coviello θα συμμετάσχει στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί υπό τον τίτλο «Κυβερνοπόλεμος: Ένας ΤΡΕΛΟΣ,ΤΡΕΛΟΣ κόσμος». Σκοπός της συζήτησης είναι η εξερεύνηση των απειλών και κινδύνων στο διαδικτυακό περιβάλλον, κίνδυνοι οι οποίοι στις μέρες μας γίνονται ολοένα και πιο πολύπλοκοι. Επιπλέον θα συζητηθούν οι αλήθειες και τα ψέματα που σχετίζονται με ένα πιθανό κυβερνοπόλεμο.

Οι παρουσιάσεις και οι συζητήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά στην ιστοσελίδα techonomy.com

Το συνέδριο προσελκύει διεθνούς φήμης στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, με σκοπό να εξερευνήσουν με ποιόν τρόπο η τεχνολογία διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στις επιχειρήσεις και την κοινωνική πρόοδο, αλλάζοντας εν τέλει την καθημερινότητα μας όπως την γνωρίζουμε. Στο παρελθόν στο Techonomy έχουν συμμετάσχει μεγάλα ονόματα του τεχνολογικού και του επιχειρηματικού χώρου όπως ο Bill Gates, ο Jeff Bezos, ο Eric Schmidt, η Marissa Mayer και ο Jeffrey Katzenberg.

Απώτερος στόχος της εκδήλωσης είναι να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να κατανοήσουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προβλέψουν και να αξιοποιήσουν τη δύναμη των ταχέων αλλαγών που επιφέρει η τεχνολογία.

H EMC Corporation κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά ΙΤ, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και παρόχους υπηρεσιών να μετασχηματίσουν τις λειτουργίες τους και να προσφέρουν τις εφαρμογές ΙΤ ως υπηρεσία. Σε αυτή τη διαδικασία μετασχηματισμού το cloud computing έχει θεμελιώδη σημασία.

Μέσα από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, η EMC επιταχύνει τη μετάβαση στο cloud computing, βοηθώντας το τμήμα IT ενός οργανισμού να αποθηκεύει, να διαχειρίζεται, να προστατεύει και να αναλύει τις πληροφορίες, το πιο πολύτιμο αγαθό μιας επιχείρησης, με έναν πιο ευέλικτο, ασφαλή και οικονομικό τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες για την EMC μπορούν να βρεθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://greece.emc.com/