Ο Nescafé Frappé βρήκε και πάλι τον τρόπο να σου αλλάξει την καθημερινότητα μέσα από την καινούρια πρωτοποριακή ιδέα SWAPP.gr

Αναρωτιέσαι γιατί αγόρασες πριν από λίγο καιρό το πολύχρωμο κουτί που διακοσμεί τη βιβλιοθήκη σου; Η φωτεινή υδρόγειος που έχεις πάνω στο γραφείο σου δεν έχει μπει ποτέ στην πρίζα; Το χαλάκι της εισόδου σου θυμίζει την πρώην σου; Πόσα πράγματα έχεις γύρω σου τα οποία έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί τα κρατάς ή γιατί εξ΄ αρχής τα αγόρασες; Ο Nescafé Frappé βρήκε τον τρόπο μέσα από τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα SWAPP.gr να σε απαλλάξει από αυτά ανταλλάσσοντας τα!

To SWAPP.gr είναι μια φρέσκια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε από το Nescafé Frappé με στόχο να δώσει αξία σε πράγματα απλά και καθημερινά, βάζοντας την ανταλλαγή στη ζωή μας! Δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να αποκτήσετε αυτό που ψάχνετε. Στο SWAPP.gr του Nescafé Frappé, θα ανακαλύψετε ό, τι ακριβώς ζητάτε, απίθανα gadgets βιβλία, ρούχα, παιχνίδια, και ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, ενώ το αντικείμενο το οποίο για εσάς πλέον δεν έχει σημασία μπορεί να είναι το αντικείμενο που πάντα έψαχνε κάποιος άλλος!

Η ανταλλαγή γίνεται πιο εύκολη από ποτέ και το SWAPP.gr το νέο πιο cool διαδικτυακό «σημείο συνάντησης». Πληκτρολογήστε www.swapp.gr και περιηγηθείτε στις διαθέσιμες κατηγορίες. Διαλέξτε γρήγορα & εύκολα από τα διαθέσιμα αντικείμενα αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο και ανταλλάξτε το.

Το SWAPP.gr είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να ανανεώσουμε τα πράγματα μας. Μπείτε και εσείς στον κόσμο της ανταλλαγής και απολαύστε τα προνόμια της!