Ο καλαίσθητος και απέριττος σχεδιασμός, που ενσωματώνει την τεχνολογία αιχμής στην κατηγορία των οθονών Η/Υ, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων οθονών που κυκλοφορούν από την LG.

Ειδικότερα, με πάχος μόλις 12,9 χιλ., η LG E60 αποτελεί την πιο λεπτή σειρά οθονών Η/Υ ενώ χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό και το ιδιαίτερα λεπτό πλαίσιο της οθόνης, ξεχωρίζει για τον κομψό και φουτουριστικό χαρακτήρα της.

Επιπλέον, ο διαφανής βραχίονας που εκτείνεται από το κάτω μέρος της οθόνης μέχρι τη βάση, διαθέτει κρυστάλλινο και γυαλιστερό φινίρισμα προσδίδοντας μοναδικό στυλ σε κάθε χώρο, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τον διακριτικό φωτισμό, ο οποίος έχει μπλε απόχρωση όταν η οθόνη βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας και κόκκινη όταν είναι σε κατάσταση αναμονής.

Oι νέες οθόνες αξιοποιούν αποδοτικότερα τον οπίσθιο φωτισμό LED, εξασφαλίζοντας πιο φωτεινή και ευκρινή εικόνα, ενώ μέσω της νέας λειτουργίας Υψηλής Αντίθεσης (Mega Contrast Ratio), οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν κορυφαία ποιότητα εικόνας Full HD, από ένα ευρύ φάσμα εναλλακτικών θέσεων μπροστά στην οθόνη. Παράλληλα, οι νέες οθόνες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν ευκολία στη χρήση, διαθέτοντας μια σειρά «έξυπνων» χαρακτηριστικών, όπως το εύχρηστο μενού EZ Control OSD, τη λειτουργία Photo Effects και το Original Ratio.