Η κορεατική εταιρεία AMD πρόσφατα αποκάλυψε λίγα περισσότερα στοιχεία για τις επερχόμενες Accelerated Processor Units (APUs) που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2011. Συγκεκριμένα, οι συντάκτες του ειδικού Τύπου που επισκέφθηκαν την έκθεση IFA 2010 απέσπασαν τις πρώτες πληροφορίες για την APU με την κωδική ονομασία Zacate. Όπως έγινε γνωστό, ο επερχόμενος Fusion επεξεργαστής θα καταναλώνει 18 watts.

Σε σύγκριση με τον Ontario, ο Zacate καταναλώνει το διπλάσιο ρεύμα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για επεξεργαστή με μεγαλύτερη συχνότητα λειτουργίας από τον Ontario, αν και η AMD αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Zacate αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για nettops και desktop συστήματα χαμηλών επιδόσεων, ενώ πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και σε notebooks. Όπως και ο Ontario, θα κατασκευάζεται με βάση τη μέθοδο των 40nm, ενώ θα περιλαμβάνει δύο πυρήνες χτισμένους γύρω από την αρχιτεκτονική Bobcat.

Οι κωδικές ονομασίες που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τους νέους επεξεργαστές της AMD είναι Ontario, Zacate, Llano και Orochi, με τον τελευταίο να απευθύνεται στην αγορά των servers.