Πολύ «ζεστό» φθινόπωρο αναμένεται για φέτος, αφού από τον Σεπτέμβριο αναμένονται ανακοινώσεις και παρουσιάσεις πληθώρας συσκευών από αρκετές εταιρείες παραγωγής όπως η Nokia, η Samsung και Apple. Στην ομάδα αυτή μπορούμε τώρα να προσθέσουμε και την Amazon, η οποία ετοιμάζει συνέντευξη τύπου στις 6 Σεπτεμβρίου στην Santa Monica, χωρίς ακόμα να υπάρχουν ενδείξεις για το τι ακριβώς θα μας παρουσιάσει.

Το σίγουρο είναι πως στην συνέντευξη θα παρουσιαστεί μα νέα συσκευή, με φήμες να θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει μια νέα σειρά tablets. Άλλες φήμες μιλούν για την παρουσίαση του Kindle Fire 2, γεγονός είναι όμως πως η Amazon έχει συνδυάσει την κυκλοφορία κάθε Kindle με παρουσιάσεις στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Πέρα από κάποια νέα συσκευή είναι πολύ πιθανό να δούμε την Amazon Prime, μια υπηρεσία streaming για την οποία η Amazon έχει συνάψει συμφωνίες με τα μεγαλύτερα studios του Hollywood. Δεν είναι απαραίτητο βέβαια η συνέντευξη τύπου να περιοριστεί στην παρουσίαση μόνο μιας συσκευής ή υπηρεσίας.