proho.gr

Ευχάριστα τα νέα για τους χρήστες Android αλλά και Windows Phone. Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας, η υπηρεσία online αποθήκευσης Box σε συνεργασία με την Qualcomm θα είναι πλέον διαθέσιμη και στις δύο αυτές πλατφόρμες.

Όπως έγινε γνωστό, η Box επανασχεδίασε την εφαρμογή της από την αρχή για να υποστηρίζει το περιβάλλον του Windows Phone. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι τα Windows Phones είναι άμεσα συνδεδεμένα με την αντίστοιχη υπηρεσία Microsoft SkyDrive, η εφαρμογή της Box θα προσφέρει περισσότερες επιλογές για κοινή επεξεργασία των αρχείων και συνεργασία με άλλους χρήστες.

Επιπλέον η εφαρμογή Box για Windows Phone θα δίνει τη δυνατότητα να τοποθέτησης εικονιδίου στα Live Tiles της αρχικής οθόνης για να παρακολουθεί κανείς τα updates που έχουν γίνει στα αρχεία του από συναδέλφους, να πραγματοποιεί μαζικά uploads φωτογραφιών και videos, να μοιράζεται εύκολα και γρήγορα αρχεία, φακέλους και links, να αφήνει σχόλια, να κάνει αναζητήσεις, να κλειδώνει με passwords τα αρχεία που επιθυμεί κλπ.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με την Qualcomm, ανακοινώθηκε ότι η Box θα δίνει τη δυνατότητα στους κατασκευαστές συσκευών Android και Windows Phone να έχουν προεγκατεστημένη την εφαρμογή Box και οι χρήστες θα έχουν δωρεάν 50GB cloud αποθηκευτικό χώρο.