proho.gr

Παρά την έλευση του Google Drive, η δημοτικότητα του Dropbox δεν φαίνεται να μειώνεται. Θα ήταν δύσκολο άλλωστε καθώς η υπηρεσία φροντίζει να γίνεται όλο και καλύτερη!

Στο πλαίσιο των συνεχών βελτιώσεων λοιπόν, η υπηρεσία φέρνει και τη δυνατότητα αναίρεσης ενεργειών (Undo) στη web έκδοση της. Πλέον, αν ο χρήστης κάνει κάποιο λάθος κατά τη μεταφορά, τη διαγραφή ή την μετονομασία ενός αρχείου, αρκεί να πατήσει «Undo», και αυτό θα επανέλθει αμέσως στην προηγούμενη κατάσταση.

Φυσικά όπως θα περίμενε κανείς μπορεί εναλλακτικά να χρησιμοποιήσει και τους γνωστούς συνδυασμούς πλήκτρων Ctrl+Z ή Cmd+Z (για Mac).

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.