Το νέο iPhone4 της Apple είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Public, από σήμερα και αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των φαν της τεχνολογίας, που με τόση αγωνία το περίμεναν. Το iPhone4 διατίθεται επίσης από την Cosmote και τη Vodafone.

Το νέο iPhone είναι κατά 24% πιο λεπτό σε σχέση με το προηγούμενο και διαθέτει περισσότερα από 100 καινούρια χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων δυνατότητα βιντεοκλήσης, HD βίντεο, κάμερα 5Megapixel, Illuminated Sensor, 1,75 micron pixel size, 5x Digital Zoom, Tap Autofocus και LED Flash.

Επιπλέον, έχει την πυκνότερη και φωτεινότερη οθόνη που έχει μπει ποτέ σε κινητό τηλέφωνο, με ανάλυση 960×640 pixel, ενώ η τεράστια μπαταρία του, του επιτρέπει να λειτουργεί για 40% περισσότερο χρονικό διάστημα! Και όλα αυτά με τις μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις και με πάχος κάτω από 1 εκατοστό, χαρακτηριστικό το οποίο το καθιστά πλέον το λεπτότερο smartphone του πλανήτη!

Το iPhone 4, αποτελεί ένα από τα πιο καινοτόμα επιτεύγματα στο χώρο των κινητών τηλεφώνων και έχει ήδη δημιουργήσει νέο κύμα φανατικών χρηστών.