proho.gr
Η Ion δραστηριοποιείται στην αγορά των ψηφιακών πικάπ για μια αρκετό χρονικό διάστημα και έκανε και αυτή το πέρασμά της από την CES 2012, παρουσιάζοντας δύο ενδιαφέροντα σύγχρονα gadget μιας άλλης όμως εποχής, τα LP 2 GO και Deck Duo.

Το LP 2 GO, «παίρνει» την τεχνολογία του πικάπ και τη συρρικνώνει σε ένα gadget που ο καθένας μπορεί να κουβαλήσει μέσα στο σακίδιό του. Βέβαια το ερώτημα που τίθεται είναι πώς θα καταφέρει κάποιος να κουβαλήσει τους διάφορους δίσκους.

Η συσκευή έχει ένα ενσωματωμένο ηχείο και έξοδο ακουστικών, επιτρέποντας έτσι στο χρήση να απολαύσει τη μουσική είτε μόνος του, είτε με παρέα. Ακόμη, παρέχει τη δυνατότητα μετατροπής των βινυλίων σε μορφή MP3 μέσω USB με ειδικό λογισμικό που συμπεριλαμβάνεται. Τέλος παίζει δίσκους 33 καθώς και 45 στροφών.

Ένα χαρακτηριστικό του, που ίσως αρκετοί βρουν ενδιαφέρον, είναι ότι τροφοδοτείται από τέσσερις μπαταρίες AA. Αυτό σημαίνει ότι ξεχνάτε τις έγνοιες για καλώδια και τροφοδοτικά.

Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε και ένα ακόμα gadget, το Deck Duo, το οποίο είναι ικανό να παίζει τόσο βινύλια, όσο και τις παλιές κασέτες.