proho.gr

To Tubalr πρόκειται για μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει με την εισαγωγή του ονόματος ενός καλλιτέχνη και το πάτημα ενός κουμπιού, την εμφάνιση μιας απλής playlist βάσει του εν λόγω καλλιτέχνη από περιεχόμενο του YouTube.

Αρχικά δημιουργημένο από τον Cody Stewart τον Σεπτέμβριο του 2010 και αρκετές φορές επανασχεδιασμένο, σίγουρα δεν αποτελεί το μοναδικό στο είδους, ούτε και το τελευταίο, όμως αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η απλοποιημένη μορφή του και η γρήγορη ανεύρεση υλικού ενός συγκεκριμένου καλλιτέχνη από το διαδίκτυο.

Μπορείτε να ακούσετε τραγούδια μόνο από τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη που αναζητήσατε ή να επιλέξετε και για ακρόαση μουσικής παραπλήσιας στο ύφος του. Το Tubalr διαθέτει και μία κάποια διασύνδεση με το last.fm, για την εμφάνιση πληροφοριών σχετικά με τους καλλιτέχνες, καθώς και την δυνατότητα εγγραφής σε αυτό.

Δεδομένου ότι είναι βασισμένο σε μια αρκετά απλή αναζήτηση, είναι πιθανό να παρουσιαστούν και ορισμένα videoclips επιμελημένα από fans παράλληλα με τα επίσημα των εκάστοτε τραγουδιών, οπότε ίσως χρειαστεί να περάσετε ορισμένα τραγούδια.

Περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις στο proho.gr