Τελικά μήπως έφτασε η ώρα να πιάσουμε στα χέρια μας τη λευκή έκδοση του iPhone 4, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο όχι μόνο έφτασε, αλλά ένας έμπορος στο Βέλγιο έχει ήδη παραλάβει κάποια κομμάτια και τα διαθέτει στο ηλεκτρονικό του κατάστημα τόσο στην έκδοση των 16GB αλλά και στην 32Gb.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος διαθέτει μια ηλεκτρονική συσκευή πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη διάθεση από τον επίσημο αντιπρόσωπο. Η καθυστέρηση υποτίθεται ότι οφείλεται στα προβλήματα που προέκυψαν με το λευκής μπογιάς. Προφανώς το η σύσταση του συγκεκριμένου λευκού προκαλούσε προβλήματα στη φωτογραφική μηχανή, λόγω της εισροής φωτός από το μπροστινό μέρος της συσκευής. Στις νέες συσκευές έχουν εγκαταστήσει έναν επιπλέον σένσορα με διαφορετικό σχήμα, χάρη στον οποίο εξαλείφεται το πρόβλημα.

Η Apple αρχικά σκόπευε να παρουσιάσει και το λευκό μοντέλο, σχεδόν ένα χρόνο πριν μαζί με τη μαύρη έκδοση, όμως ποτέ πραγματικά δεν δόθηκε κάποια επίσημη εξήγηση για την αργοπορία. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες περί της καθυστέρησης , ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το καταναλωτικό κοινό θα το χαρεί την άνοιξη του 2011.

Μόλις βγει επίσημη ανακοίνωση από το Apple Store θα επανέλθουμε στο ζήτημα, αν κάποιος είναι τυχερός και καταφέρει και αποκτήσει τη πραγματική λευκή έκδοση, ας μας στείλει και αυτός φωτογραφίες. Προσοχή γιατί υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι οι οποίοι αλλάζουν μόνο τα εξωτερικά μέρη, αλλά επειδή ακριβώς δεν έχουν δώσει βάρος στο πρόβλημα με το χρώμα, και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το πρόβλημα με τη φωτογραφική.

Στο παρακάτω βίντεο ίσως ένας τυχερός το κρατάει, αν και το βίντεο είναι χθεσινό, πολλοί έσπευσαν να το κατακρίνουν αναφορικά με τη ζελατίνα και την ύπαρξη φουσκαλών, επιχειρηματολογώντας ότι δεν είναι πραγματικά η πρώτη φορά που ανοίγεται η συσκευασία. Μπορεί ναι, μπορεί όχι, όπως και να ‘χει σύντομα θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση της Apple.