Κινητό τηλέφωνο γιο-γιο

Καλέστε... παίζοντας


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMOBILE
15:38
27/04/2011
Κινητό τηλέφωνο γιο-γιο
loading

Το γνωστό σε όλους μας γιο-γιο υπήρξε ένα από τα πλέον διαδεδομένα παιχνίδια σε όλο τον κόσμο, και μάλιστα με φανατικούς υποστηρικτές.

Ο σχεδιασμός του και η δημοτικότητα του ενέπνευσαν τον σχεδιαστή Shaik Ridzwa για τη σχεδίαση του κινητού τηλεφώνου Yo Yo. Ο σχεδιαστής εντέχνως προσπάθησε να διατηρήσει την σιλουέτα του γνωστού παιχνιδιού ώστε να ξεχωρίσει από το πληθώρα κινητών τηλεφώνων που κυκλοφορούν.

Το διασκεδαστικό της συγκεκριμένης συσκευής είναι ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να μπει σε λειτουργία «κόλπου», κατά την οποία ο χρήστης θα πρέπει να εκτελέσει επιτυχώς ένα συγκεκριμένο κόλπο με το γιο – γιο κινητό του, ώστε να πραγματοποιήσει την κλήση συγκεκριμένης επαφής, «το μαμά δεν μπορούσα να το σηκώσω γιατί ήμουν απασχολημένος» θα αποκτήσει άλλη έννοια, όπως και το «προσπαθούσα να σε πάρω, αλλά δεν κατάφερνα».

Με λίγα λόγια πρέπει να είσαι επιδέξιος και ήρεμος για να καταφέρεις να πάρεις ένα τηλέφωνο και να μη το ξεχαρβαλώσεις, με αυτή τη λειτουργία ενεργοποιημένη…

Όπως ακριβώς και το παιχνίδι, θα διαθέτει σπάγκο για να μπορείς να παίζεις. Τα ακουστικά θα είναι ασύρματα και θα μοιάζουν με μαργαριτάρια, τα οποία θα μπορούν να προσδεθούν πάνω στο δαχτυλίδι στο άκρο του σπάγκου. Σύμφωνα με τον ίδιο, φανταζόταν να παίζεις με το κινητό σου  να χτυπάει και να σηκώνεις τα ακουστικά από το δαχτυλίδι και για να πραγματοποιείς την κλήση. Οπότε περιμένουμε να βγει, για να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια παίζοντας ή τηλεφωνώντας μάλλον.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει