Το πιο άσχημο που μπορεί να σου συμβεί σε κρίσιμες στιγμές όπως μια συνέντευξη για δουλειά, ή ακόμα χειρότερα στο πρώτο ραντεβού, να ιδρώσεις και να δημιουργηθούν οι καθόλου κολακευτικοί λεκέδες στην περιοχή στις μασχάλες.

Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η εφίδρωση δεν εμφανίζεται μόνο σε περιπτώσεις υπερβολικού στρες ή υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και λόγω της πάθησης της υπεριδρωσίας, κάτι που προκαλεί σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού κοινωνικά προβλήματα, και δεν είναι τόσο σπάνιο φαινόμενο όπως θα φανταζόταν κάποιος.

Ευτυχώς στην εποχή μας υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος για να απαλλαγείς, και αυτός είναι με λέιζερ, το λέιζερ δε χρησιμοποιείται πλέον μόνο για αποτρίχωση, διόρθωση οφθαλμολογικών  και δερματολογικών… αλλά βρήκε και άλλη μία ιατρική εφαρμογή.

Η όλη διαδικασία κοστίζει 3000 ευρώ και διαρκεί περί τη μία ώρα.  Αρχικά η περιοχή που επιθυμούμε να «στεγνώσουμε» επικαλύπτεται με ιώδιο, και μετά με μία στρώση με άμυλο ώστε να εντοπίσουμε τους ιδρωτοποιούς αδένες. Στον ασθενή χορηγείται τοπική αναισθησία και ο χειρουργός κάνει μια μικρή τομή, μόλις 3 χιλιοστών, ώστε να μπορέσει να εισαγάγει το κοινό χειρουργικό λέιζερ και να καυτηριάσει τους αδένες.

Και απελευθερωθήκαμε από τον εφιάλτη της υπερβολικής εφίδρωσης