Η Cosmote συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην αναβάθμιση του δικτύου της, προσφέροντας υπηρεσίες προηγμένης τεχνολογίας και ακόμα καλύτερη κάλυψη, σε όλο και περισσότερες περιοχές της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, το 2010 η Cosmote αύξησε τη μέση ταχύτητα στο Mobile Internet κατά 40%, με αποτέλεσμα οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν ακόμα γρηγορότερες ταχύτητες σε ακόμα περισσότερα μέρη.

Έχοντας αναβαθμίσει σημαντικά το 3G δίκτυό της και εφαρμόζοντας με επιτυχία την εξελιγμένη τεχνική Dual Carrier για την τεχνολογία HSPA+ (High Speed Packet Access), η Cosmote διαθέτει με τα προγράμματα «Cosmote Internet On The Go», που αποτελούν τη δημοφιλέστερη υπηρεσία κινητής ευρυζωνικότητας στην ελληνική αγορά, τις νέες ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 42,2 Mbps (downlink) και αποστολής έως 5,8Mbps, σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας και στη συνέχεια θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Οι νέες ταχύτητες είναι διαθέσιμες με τα προηγμένα USB Sticks ZTE MF680 και HUAWEI Ε372.

Η Cosmote, πρωτοπορώντας συνεχώς τεχνολογικά, έχει ήδη παρουσιάσει πρώτη στην ελληνική αγορά, και από τις πρώτες εταιρείες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ευρυζωνικές ταχύτητες έως 100Mbps μέσω της νέας τεχνολογίας LTE (Long Term Evolution), στο πλαίσιο του Συνεδρίου Info-Com World, τον Οκτώβριο 2010.

Η Cosmote, βλέποντας τον κόσμο μέσα από τα μάτια των πελατών της, υλοποιεί προηγμένες ευρυζωνικές υποδομές, με στόχο τη συνεχή βελτίωση του δικτύου της και την υψηλής ποιότητας επικοινωνία για τους πελάτες της.