Η τεχνολογία προχωράει. Και το newsbeast.gr συμβαδίζει μαζί της ώστε να μπορεί να είναι συνεπές στο ραντεβού με την γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση.

Το iPad είναι αυτή την στιγμή το πιο hot gadget. Η διαφορετική χρήση που έχει –κυρίως λόγω της οθόνης αφής- ίσως δυσκολέψει αρχικά ορισμένους νέους χρήστες. Εμείς είμαστε εδώ για να σας πληροφορήσουμε πώς θα μπορέσετε εύκολα να διαβάσετε το newsbeast.gr μέσα από το iPad.

Έχοντας στα γραφεία μας ένα από τα πρώτα iPad που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, κάναμε τις πρώτες περιηγήσεις.
Φροντίσαμε έτσι ώστε το newsbeast.gr να στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει διαφορά στην σελίδα είτε το παρακολουθεί κάποιος από ένα συμβατικό υπολογιστή είτε από το iPad. Με αυτό τον τρόπο το site μας δεν έρχεται σε κόντρα με την δύναμη της συνήθειας, κάνοντας την περιήγηση πολύ απλή υπόθεση.

Η πρόσβαση στην σελίδα μας γίνεται μέσω του browser Safari (είναι προεγκατεστημένος). Απλά αγγίζεται το πεδίο της διεύθυνσης κι ένα εικονικό πληκτρολόγιο εμφανίζεται στην οθόνη σας. Εκεί χτυπάτε «newsbeast.gr» και στην συνέχεια enter κι έχετε πια μεταφερθεί στην σελίδα μας.

Για να δείτε το θέμα που σας ενδιαφέρει δεν έχετε παρά να το αγγίξετε και θα μεταφερθείτε στην σχετική σελίδα.
Για να προχωρήσετε προς τα κάτω ή προς τα πάνω, πάλι αγγίζοντας την οθόνη θα ορίσετε με το δάχτυλο σας την κατεύθυνση που επιθυμείτε.

Η χρήση του είναι πολύ απλή και γρήγορη. Ίσως πιο απλή κι από ένα κανονικό υπολογιστή. Γι’ αυτό και στους δύο περίπου μήνες που έχει βγει στην αγορά έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομ. πωλήσεων.

Κατά πολλούς θα διαδεχθεί τα notebooks καθώς είναι πιο ελαφρύ, γρήγορο και με πολύ ικανοποιητικό μέγεθος οθόνης για φορητό υπολογιστή.
Για τους φανατικούς του iPhone πολύ σύντομα το newsbeast.gr θα έχει τη δική του εφαρμογή για να μη χάνετε ούτε μία είδηση!