«Άγγλος» αποδείχθηκε ο Ραφίκ Τζειμπούρ. Ο Αλγερινός τις τελευταίες τρεις ημέρες βρισκόταν στο Λουξεμβούργο με την εθνική του ομάδα, προκειμένου να πάρει και μια δεύτερη γνώμη για το πρόβλημα στον ώμο από τον γιατρό του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Το πρωί, όμως, έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα και επανεξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων».

Ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ αποφασίστηκε να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για το πρόβλημα στη δεξιά ωμοπλάτη, αφού δεν θέλει να κάνει επέμβαση για δικούς του λόγους (σ.σ. θρησκευτικούς). Εξάλλου, όταν ήταν στον Πανιώνιο είχε αντιμετωπίσει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και το ξεπέρασε με συντηρητική αγωγή, κάτι που θα κάνει και τώρα.

Φυσικά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του Τζεμπούρ στο ματς της ΑΕΚ με την Καβάλα, αλλά ο «τρομοκράτης» κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετές ελπίδες να αγωνιστεί. Στο… μτρέξιμο για το ντέρμπι είναι και ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, αλλά καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς και υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος.

Οι προθέσεις του Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ στη σημερινή προπόνηση έδειξε για ακόμα μια φορά την πρόθεσή του να αλλάξει κατά τα 3/4 την αμυντική του γραμμή ενόψει Καβάλας. Εκτός δείχνουν να μένουν οι Χρήστος Πατσατζόγλου, Παναγιώτης Λαγός, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Τραϊανός Δέλλας και Κώστας Μανωλάς. Η τετράδα που δοκίμασε ο Ισπανός αποτελούταν από τους Νασούτι και Γιάχιτς στο κέντρο της άμυνας και Νταντόμο (αριστερά) και Αργυρίου (δεξιά) στα άκρα της άμυνας, Υπάρχει, βέβαια, η σκέψη να παίξει ο Γκέντσογλου πλάι στον Νασούτι και να πάει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σανέλ Γιάχιτς.

Αργεί η υπόθεση Αραούχο

Μεγάλο φαίνεται πως είναι το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Κάρλος Αραούχο. Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΚ έχει προσφύγει στην ΕΠΟ και στη FIFA για να διασφαλίσει τα συμφέροντά της, ενώ προσφυγή στην παγκόσμια ομοσπονδία φέρεται να έχει κάνει και ο Αργεντινός δεξιός οπισθοφύλακας. Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν πως η όποια απόφαση παρθεί θα εκδοθεί σε περίπου τρεις μήνες.

Πηγή: gazzetta.gr