Σούπερ… διαιτητής

Θησαύριζε από το στοίχημα και έχει μπει σε «καραντίνα»


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
12:17
10/11/2010
Σούπερ... διαιτητής
loading

Σε καραντίνα έχει θέσει σιωπηρά εδώ και λίγο καιρό η ΕΠΟ διαιτητή της Σούπερ Λίγκας, ο οποίος εµφανίζεται να έχει κερδίσει σηµαντικά ποσά από το στοίχηµα. Οι πληροφορίες που διέρρευσαν από την Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία θέλουν ο διαιτητής να είναι κάτοικος Βορείου Ελλάδος και οι γνώµες των υπευθύνων της ΕΠΟ και της ΚΕ∆ συγκλίνουν στην άποψη πως κατά την προσεχή αναδιάρθρωση του πίνακα των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας - κάτι που αναµένεται να γίνει µε την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήµατος -θα πρέπει να αποπεµφθεί.

Κι αυτό µε δεδοµένο ότι η διερεύνηση της υπόθεσης στην οποία εµπλέκεται το πιθανότερο είναι πως θα διαρκέσει πολύ. Οσο χρόνο υφίσταται η συγκεκριµένη εκκρεµότητα στη ∆ικαιοσύνη ο εν λόγω διαιτητής δεν θα µπορεί να «σφυρίζει» παιχνίδια ποδοσφαιρικών αγώνων όλων των κατηγοριών.

Τα στοιχεία που αφορούν τη δραστηριότητά του, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Νέων, λέγεται πως ήρθαν σε γνώση της ΕΠΟ από την έρευνα που διεξάγει η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην Σ∆ΟΕ). Σύµφωνα πάντα µε αυτά τα στοιχεία, τόσο ο παραπάνω ρέφερι όσο και ένας ακόµη εµφανίζονται να έχουν αποκοµίσει ικανά κέρδη από τυχερά παιχνίδια που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ. Μόνο που σε ό,τι αφορά τον δεύτερο διαιτητή -επίσης της Σούπερ Λίγκας- τα στοιχεία έδειξαν πως κέρδισε χρήµατα από αριθµολαχεία. Εποµένως η ΕΠΟ δεν µπορεί να του επιβάλει οποιαδήποτε ποινή.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η εν λόγω ιστορία αποτελεί την κορυφή ενός µεγάλου παγόβουνου. Και καθώς η έρευνα της ∆ικαιοσύνης συνεχίζεται αναµένεται να έρθουν στο φως κι άλλες παρεµφερείς περιπτώσεις που θα αποκαλύπτουν το πραγµατικό µέγεθος του προβλήµατος στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει