Το δεύτερο φετινό «διπλό» του στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει δύσκολη αποστολή στην Καβάλα (17:15, NS1). Τα πλάνα του Χάβου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δοκιμάζεται στο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στον ΑΟ Καβάλας και θα προσπαθήσει έπειτα από τη νίκη στο «Παγκρήτιο» κόντρα στον Εργοτέλη, να συνεχίσει το σερί του στη Σούπερ Λιγκ.

Καθρέφτης η Βιγιαρεάλ

Η μεγάλη νίκη απέναντι στη Βιγιαρεάλ δίνει εκ νέου την ώθηση για την ομάδα του Μάκη Χάβου. Ο Δικέφαλος του Βορρά πάει για το δεύτερο φετινό «διπλό» του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, σε μία έδρα που έχει να επικρατήσει εδώ και 13 χρόνια, δηλαδή από το 1997.

Διατηρείται το 4-2-3-1

Στα της ενδεκάδας, ο Χάβος θα κάνει δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στο «Υποβρύχιο». Ο Σνάουτσνερ θα ξεκινήσει αντί του Σακελλαρίου, ενώ ο Ελ Ζαρ θα καλύψει το κενό του τραυματία Ίβιτς.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς, με την τετράδα της άμυνας να είναι οι Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Μπουσαϊντί.

Ο Γκαρσία με τον Βιτόλο θα απαρτίζουν το δίδυμο στο κέντρο, ενώ η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Φωτάκης, Βιεϊρίνια και Ελ Ζαρ. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Πηγή: gazzetta.gr