Ούτε μία μέρα δεν έμεινε χωρίς δουλειά ο Γιώργος Παράσχος, καθώς είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου. Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε σε όλα για 1,5 χρόνο για να αναλάβει την ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ο αντικαταστάτης του Μίκαελ Στόρε στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου βρέθηκε και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Παράσχο. Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε την Κυριακή από την Ξάνθη και την Δευτέρα συμφώνησε σε όλα με τους Νεοσμυρνιώτες για να επιστρέψει στο πάγκο τους.

Ο Γιώργος Παράσχος είχε αναλάβει την περσινή σεζόν τον Πανιώνιο επίσης σε μία δύσκολη στιγμή και κατάφερε να σώσει την ομάδα με σχετική άνεση, αλλά το καλοκαίρι είχε αποχωρήσει αφού επιλογή του Γιώργου Κιντή ήταν ο Μίκαελ Στόρε. Τώρα όλοι στην Πλατεία ελπίζουν ότι και το δεύτερο πέρασμά του θα έχει ανάλογη επιτυχία και θα απομακρύνει την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο απέναντι στον Ατρόμητο όπως είχε κάνει και πέρυσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Γιώργου Παράσχου στη θέση του Προπονητή της ομάδας. Ο κ. Παράσχος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 ετών με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ».

Πηγή: gazzetta.gr