Νίκη για να διατηρήσει την πρώτη θέση θέλει απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ήττα από τον Παναθηναϊκό έχει χαθεί στη λήθη του… χρόνου και ο Ολυμπιακός καλείται απόψε να δείξει κόντρα στον Πανιώνιο ότι η απώλεια των τριών βαθμών του περασμένου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ ήταν απλά μία παρένθεση.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προβληματίζεται τις τελευταίες ώρες από τις απουσίες των Άριελ Ιμπαγάσα και Ντουντού Σεαρένσε, οι οποίοι τέθηκαν νοκ άουτ την Πέμπτη και την Παρασκευή αντίστοιχα, ενώ τις θέσεις τους στη βασική ενδεκάδα αναμένεται να πάρουν οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Μοϊσές Ουρτάδο.

Πάντως, αυτές οι δύο απουσίες είναι πιθανό να αναγκάσουν τον Βάσκο προπονητή του Ολυμπιακού να χρησιμοποιήσει δίδυμο Μιραλάς-Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης, «οπισθοχωρώντας» τον Νταβίντ Φουστέρ στο κέντρο.
Κατά τα άλλα η αμυντική γραμμή θα είναι αμετακίνητη, ενώ εξτρέμ θα είναι ο Ριέρα και ο Φετφατζίδης, με τον 19χρονο να έχει ίσως ένα νέο ρόλο. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή συμπληρώνουν οι Νικοπολίδης, Μοντέστο, Χολέμπας, Νέμεθ, Πάντελιτς, Ρόμενταλ και Γκαλίτσιος.
Εκτός έμειναν οι Ζαϊρί, Ποτουρίδης, Μήτρογλου, Μέγιερι, Νίκος Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα και Ντουντού, οι οποίοι θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα που ακολουθούν στις 10:30.

Πηγή: gazzetta.gr