Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Ολίμπια Λουμπλιάνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, τόνισε: «Μέχρι τώρα η Ολίμπια είναι η ομάδα-έκπληξη της Ευρωλίγκας. Παίζουν καλό μπάσκετ, με ισορροπία στην άμυνα και την επίθεση, συνεπώς περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Θα αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή μετά τις δύο νίκες των αντιπάλων μας και θα είναι δύσκολο για μας να κερδίσουμε εκεί.

Η Ολίμπια έχει ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και παλεύουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όταν παίζει με τους Μάρκοτα και Γιάγκοντνικ στις θέσεις 4 και 5, όλοι οι παίκτες της ομάδας μπορούν να απειλήσουν με τρίποντο και πρέπει να το προσέξουμε αυτό».

Από την πλευρά του ο διεθνής φόργουορντ των «πράσινων», Κώστας Τσαρτσαρής, σημείωσε:

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα χωρίς ήττα, που ήδη έχει πετύχει δύο σημαντικές νίκες στη διοργάνωση. Μπορώ να πω ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι για την πρώτη θέση. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί και τις καλές εμφανίσεις μας.
Είναι καλό για μας που θα παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο και απέναντι σε μια καλή ομάδα για να δούμε πώς θα αντιδράσουμε. Έχουμε δουλέψει σκληρά κι έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το ματς, οπότε θέλουμε να δώσουμε το 100% στο γήπεδο.

Σιγά-σιγά βρίσκουμε ρυθμό σαν ομάδα και ήδη παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο από ό,τι στα φιλικά. Στόχος είναι να συνεχίσουμε έτσι και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε παιχνίδι».

Πηγή: gazzetta.gr