Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε ξεκαθαρίσει ότι θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας, προκειμένου να του αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερα.

Αύριο στις 17:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Αιγάλεω την Ηλιούπολη για τον θεσμό του Κυπέλλου. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και ο Βαλβέρδε έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει αρκετούς από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πάρντο, αλλά για αυτόν δεν τίθεται θέμα ευκαιρίας, αφού πλέον θεωρείται ο βασικός πορτιέρο της ομάδας. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Γκαλίτσιος, στο αριστερό ο Χολέμπας και το κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Μοντέστο και Ποτουρίδης. Για τον τελευταίο αποτελεί πρόκληση το ματς, αφού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο ματς με τον Ολυμπιακό!

Ο Γκαλίτσιος επιστρέφει στην ενδεκάδα από τις 29 Ιουλίου, όταν είχε αγωνιστεί στο εντός έδρας ματς με τη Μακάμπι. Από τότε δεν έχει παίξει ούτε λεπτό, οπότε έχει τη δυνατότητα να «απαντήσει» στον προπονητή του. Οι Μοντέστο και Χολέμπας είναι εναλλακτικές λύσεις και μετρούν αρκετά λεπτά συμμετοχής.

Το παιχνίδι με την Ηλιούπολη θα είναι τεστ για την κατάσταση του Ουρτάδο, ενός ποδοσφαιριστή που αφενός υπολογίζεται για βασικός, αλλά λόγω του τραυματισμού έχει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα από την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δίπλα του στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Γιάννης Παπαδόπουλος, τον οποίο πιστεύουν στον Ολυμπιακό, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν έχει εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που έχει πάρει. Όχι φέτος (δύο μόλις συμμετοχές), αλλά πέρυσι και πρόπερσι…

Δεξί χαφ θα είναι ο Ρόμενταλ, ο οποίος αποκτήθηκε για βασικός, αλλά ο Φετφατζίδης με την απόδοσή του τον μετέτρεψε σε ρεζέρβα. Ο Δανός πρέπει να πάρει τα πάνω του, γιατί πρόκειται για αρκετά ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Αριστερά θα παίξει ο Ζαϊρί, που μπήκε αλλαγή στο ντέρμπι και αύριο θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του βασικού, μετά το εκτός έδρας ματς με τη Μακάμπι.

Πηγή: gazzetta.gr