Συγκέντρωση υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια θα πραγματοποιήσει η «Original 21» την Παρασκευή στις 19.00.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της «Ένωσης» τονίζει –σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη- πως η συγκέντρωση θα είναι εντελώς ανεξάρτητη από πολιτικές παρατάξεις και καλεί όλους τους οπαδούς της ομάδας να παραβρεθούν στον χώρο του γηπέδου.

Αναλυτικά:

«Την ώρα που η χώρα χορεύει στον ρυθμό των εκλογών, εμείς στήνουμε την δική μας κάλπη στην Νέα Φιλαδέλφεια και κάνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ ανεξαρτήτου πολιτικής ταυτότητας καθώς και στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας την Παρασκευή 23/5 στις 19:00 μπροστά στο πρώην γήπεδο της ΑΕΚ για να ρίξουμε την δική μας ψήφο υπέρ της «Αγιας Σοφιάς».

Αδερφέ ενωσίτη, είδες πριν 11 χρόνια το γήπεδο σύμβολο του συλλόγου μας να γκρεμίζεται και να θάβονται κάτω από τα χαλάσματά του οι πιο όμορφες αναμνήσεις μας.

Αδερφέ ενωσίτη, είδες από τότε πολλούς να υπόσχονται , να τάζουν , να τάσσονται υπερ ή «υπερ» και να σπεκουλάρουν σχετικά με την ανέγερσή του.

Αδερφέ ενωσίτη, από τότε είδες και συνεχίζεις να βλέπεις μόνο μπάζα.

Αδερφέ ενωσίτη, από τότε είδες την ομάδα μας να διαλύεται και να σέρνεται σε όλες τις αλάνες της ΑΤΤΙΚΗΣ παρακαλώντας σε πολλές περιπτώσεις ομάδες γειτονιάς να της παραχωρήσουν γήπεδο για να αγωνιστεί.

Αδερφέ ενωσίτη, ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ότι υπάρχει πλέον σοβαρό σχέδιο και σοβαρή προοπτική να τελειώσει το μαρτύριό μας.

Αδερφέ ενωσίτη, ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ότι όλοι είμαστε ενωμένοι για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και είμαστε δίπλα στην διοίκηση της ομάδας μας όχι για να «πιάσουμε καμιά δουλίτσα στις επιχειρήσεις του προέδρου» ούτε για να κάνουμε τους πορτιέρηδες στις θύρες του γηπέδου «ετσι για κανα μεροκάματο μωρέ» , αλλά γιατί βλέπουμε ότι θέλει και μπορεί να πραγματοποιήσει τον πόθο όλων μας και να ξαναχτίσει το ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
ORIGINAL 21

ΥΓ. Επειδή σκοπός μας δεν είναι ούτε να διαφημίσουμε αλλά ούτε και να δυσφημίσουμε καμία πολιτική παράταξη και κανέναν υποψήφιο δήμαρχο ή περιφερειάρχη, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ πως πρέπει και θα προστατέψουμε την συγκέντρωσή μας από οποιαδήποτε πιθανά έκτροπα και οποιαδήποτε πιθανή εμπλοκή πολιτικών συμφερόντων».

Πηγή: Sport-fm.gr